Debian Sprint FOSScamp 2017

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 12:03, 31 August 2017 by Rskikuli (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Rreth aktiviteteve të Debian ne FOSScamp 2017

Do shtohet së shpejti

Pjesëmarrësit

Për të marrë pjesë në aktivitet është e detyrueshme që të regjistroheni online: https://eventyay.com/e/497c1d63/. Pjesëmarrja është pa pagesë, por do e vlerësonim cdo donacion për të mbështetur financiarisht komunitetin e hackerspace që të organizojmë aktivitete të tilla dhe në vijim.

Detaje

Meetup 1

 • Kur:___
 • Ku: ____
 • Cfare:___
 • Parapergatije:_________

Meetup nr.2

 • Kur:___
 • Ku: ____
 • Cfare:___
 • Parapergatije:_________

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Organizatorët

 • Silva Arapi
 • Redon Skikuli
 • Anisa Kuci

Vegla pune

Raport i eventit

Do publikohet pas aktivitetit.