Debian Sprint FOSScamp 2017

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 12:03, 31 August 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (strukturova me teper kategorine, ka nevoje per permiresime)
Jump to navigation Jump to search

Rreth aktiviteteve të Debian ne FOSScamp 2017

Do shtohet së shpejti

Pjesëmarrësit

Për të marrë pjesë në aktivitet është e detyrueshme që të regjistroheni online: https://eventyay.com/e/497c1d63/. Pjesëmarrja është pa pagesë, por do e vlerësonim cdo donacion për të mbështetur financiarisht komunitetin e hackerspace që të organizojmë aktivitete të tilla dhe në vijim.

Detaje

Meetup 1

 • Kur:___
 • Ku: ____
 • Cfare:___
 • Parapergatije:_________

Meetuo nr.2

 • Kur:___
 • Ku: ____
 • Cfare:___
 • Parapergatije:_________

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Organizatorët

 • Silva Arapi
 • Redon Skikuli
 • Anisa Kuci

Vegla pune

Raport i eventit

Do publikohet pas aktivitetit.