Difference between revisions of "Debian Sprint FOSScamp 2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova informacion lidhur me eventin)
Line 5: Line 5:


== Pjesëmarrësit == <!--T:2-->
== Pjesëmarrësit == <!--T:2-->
Pjesemarrja ne event eshte me pagese. Eshte e domosdoshme qe pjesemarresit te kene laptop me vete per te perkthyer.
Ky aktivitet eshte pjese e FOSScamp. Eshte e domosdoshme qe pjesemarresit te kene laptop me vete per te perkthyer.


== Detaje == <!--T:3-->
== Detaje == <!--T:3-->

Revision as of 15:25, 31 August 2017

Rreth aktiviteteve të Debian ne FOSScamp 2017

Gjate FOSScamp 2017 do te behen dy Localization sprints dedikuar Debian ku do punohet per perkthimin e platformes dhe gjithashtu nje Debian Meetup.

Pjesëmarrësit

Ky aktivitet eshte pjese e FOSScamp. Eshte e domosdoshme qe pjesemarresit te kene laptop me vete per te perkthyer.

Detaje

Localization 1

 • Kur: 01 Shtator 2017. Ora 20:15 - 22:00
 • Ku: Apartamenti i Redonit, Ermopouli, Syros
 • Cfare: Perkthim i platformes Debian ne gjuhen Shqipe.
 • Parapergatije: Pjesemarresit duhet te kene laptop me vete.

Debian Meetup

 • Kur: 03 Shtator 2017
 • Ku: Do publikohet se shpejti.
 • Cfare: Takim i anetareve te komuniteteve Debian me nenshtetesi te ndryshme (Shqiperi, Greqi, Izrael) ku do diskutohet per bashkepunime te mundshme dhe menyra per te zvhilluar komunitetin.
 • Parapergatitje:

Localization 2

 • Kur: 04 Shtator 2017, ora 20:30 - 22:30
 • Ku: Apartamenti i Redonit, Ermopouli, Syros
 • Cfare: Perkthim i platformes Debian ne gjuhen Shqipe.
 • Parapergatije: Pjesemarresit duhet te kene laptop me vete.

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Organizatorët

Vegla pune

Raport i eventit

Do publikohet pas aktivitetit.