Difference between revisions of "Debian Sprint FOSScamp 2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(strukturova me teper kategorine, ka nevoje per permiresime)
Line 8: Line 8:
  
 
== Detaje == <!--T:3-->
 
== Detaje == <!--T:3-->
* Kur: 30.09.2017;
+
=== Meetup 1 ===
* Ku: Innovation Hub, Rr. Papa Gjon Pali 2, Tiranë (adresa në OSM: http://osm.org/go/xexSkNJTw?m=;
+
* Kur:___
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
+
* Ku: ____
* Nevojë të marrësh laptop me vete: PO;
+
* Cfare:___
* Ka nevojë të kemi dije teknike rreth kriptografisë: jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
+
* Parapergatije:_________
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.
+
 
 +
=== Meetuo nr.2 ===
 +
* Kur:___
 +
* Ku: ____
 +
* Cfare:___
 +
* Parapergatije:_________
  
 
== Axhenda == <!--T:4-->
 
== Axhenda == <!--T:4-->

Revision as of 12:03, 31 August 2017

Rreth aktiviteteve të Debian ne FOSScamp 2017

Do shtohet së shpejti

Pjesëmarrësit

Për të marrë pjesë në aktivitet është e detyrueshme që të regjistroheni online: https://eventyay.com/e/497c1d63/. Pjesëmarrja është pa pagesë, por do e vlerësonim cdo donacion për të mbështetur financiarisht komunitetin e hackerspace që të organizojmë aktivitete të tilla dhe në vijim.

Detaje

Meetup 1

 • Kur:___
 • Ku: ____
 • Cfare:___
 • Parapergatije:_________

Meetuo nr.2

 • Kur:___
 • Ku: ____
 • Cfare:___
 • Parapergatije:_________

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Organizatorët

 • Silva Arapi
 • Redon Skikuli
 • Anisa Kuci

Vegla pune

Raport i eventit

Do publikohet pas aktivitetit.