Difference between revisions of "Debian Sprint FOSScamp 2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(marked for translation)
(Marked this version for translation)
Line 1: Line 1:
 
<translate>
 
<translate>
== Rreth aktiviteteve të Debian ne FOSScamp 2017 ==
+
== Rreth aktiviteteve të Debian ne FOSScamp 2017 == <!--T:1-->
 
Do shtohet së shpejti
 
Do shtohet së shpejti
  
== Pjesëmarrësit ==
+
== Pjesëmarrësit == <!--T:2-->
 
Për të marrë pjesë në aktivitet është e detyrueshme që të regjistroheni online: https://eventyay.com/e/497c1d63/.
 
Për të marrë pjesë në aktivitet është e detyrueshme që të regjistroheni online: https://eventyay.com/e/497c1d63/.
 
Pjesëmarrja është pa pagesë, por do e vlerësonim cdo donacion për të mbështetur financiarisht komunitetin e hackerspace që të organizojmë aktivitete të tilla dhe në vijim.
 
Pjesëmarrja është pa pagesë, por do e vlerësonim cdo donacion për të mbështetur financiarisht komunitetin e hackerspace që të organizojmë aktivitete të tilla dhe në vijim.
  
== Detaje ==
+
== Detaje == <!--T:3-->
 
* Kur: 30.09.2017;
 
* Kur: 30.09.2017;
 
* Ku: Innovation Hub, Rr. Papa Gjon Pali 2, Tiranë (adresa në OSM: http://osm.org/go/xexSkNJTw?m=;
 
* Ku: Innovation Hub, Rr. Papa Gjon Pali 2, Tiranë (adresa në OSM: http://osm.org/go/xexSkNJTw?m=;
Line 15: Line 15:
 
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.
 
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.
  
== Axhenda ==
+
== Axhenda == <!--T:4-->
 
Do publikohet së shpejti.
 
Do publikohet së shpejti.
  
== Organizatorët ==
+
== Organizatorët == <!--T:5-->
 
* Silva Arapi
 
* Silva Arapi
 
* Redon Skikuli
 
* Redon Skikuli
 
* Anisa Kuc
 
* Anisa Kuc
  
== Vegla pune ==
+
== Vegla pune == <!--T:6-->
 
* Rregjistrim në Debian wiki: (do shtohet nga Silva);
 
* Rregjistrim në Debian wiki: (do shtohet nga Silva);
 
* Përditësim të informacionit në Debian wiki: https://forum.openlabs.cc/t/updating-open-labs-info-on-debian-wiki/501/2
 
* Përditësim të informacionit në Debian wiki: https://forum.openlabs.cc/t/updating-open-labs-info-on-debian-wiki/501/2
 
* Mailing list per koordinimin per perkthimet ne shqip: https://lists.debian.org/i18n.html
 
* Mailing list per koordinimin per perkthimet ne shqip: https://lists.debian.org/i18n.html
  
== Raport i eventit ==
+
== Raport i eventit == <!--T:7-->
 
''Do publikohet pas aktivitetit.''
 
''Do publikohet pas aktivitetit.''
 
</translate>
 
</translate>

Revision as of 11:59, 31 August 2017

Rreth aktiviteteve të Debian ne FOSScamp 2017

Do shtohet së shpejti

Pjesëmarrësit

Për të marrë pjesë në aktivitet është e detyrueshme që të regjistroheni online: https://eventyay.com/e/497c1d63/. Pjesëmarrja është pa pagesë, por do e vlerësonim cdo donacion për të mbështetur financiarisht komunitetin e hackerspace që të organizojmë aktivitete të tilla dhe në vijim.

Detaje

  • Kur: 30.09.2017;
  • Ku: Innovation Hub, Rr. Papa Gjon Pali 2, Tiranë (adresa në OSM: http://osm.org/go/xexSkNJTw?m=;
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: PO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike rreth kriptografisë: jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Organizatorët

  • Silva Arapi
  • Redon Skikuli
  • Anisa Kuc

Vegla pune

Raport i eventit

Do publikohet pas aktivitetit.