Difference between revisions of "Debian Sprint FOSScamp 2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Rskikuli zhvendosi faqen Debian Sprint tek Debian Sprint FOSScamp 2017: qe te jete me e qarte qe lidhet me kete aktivitet)
(shtova veglat e punes)
Line 19: Line 19:
 
== Organizatorët ==
 
== Organizatorët ==
 
* (shto emrin tënd këtu)
 
* (shto emrin tënd këtu)
 +
 +
== Vegla pune ==
 +
* Rregjistrim në Debian wiki: (do shtohet nga Silva);
 +
* Përditësim të informacionit në Debian wiki: https://forum.openlabs.cc/t/updating-open-labs-info-on-debian-wiki/501/2
  
 
== Raport i eventit ==
 
== Raport i eventit ==
 
''Do publikohet pas aktivitetit.''
 
''Do publikohet pas aktivitetit.''

Revision as of 11:39, 31 August 2017

Rreth aktiviteteve të Debian ne FOSScamp 2017

Do shtohet së shpejti

Pjesëmarrësit

Për të marrë pjesë në aktivitet është e detyrueshme që të regjistroheni online: https://eventyay.com/e/497c1d63/. Pjesëmarrja është pa pagesë, por do e vlerësonim cdo donacion për të mbështetur financiarisht komunitetin e hackerspace që të organizojmë aktivitete të tilla dhe në vijim.

Detaje

  • Kur: 30.09.2017;
  • Ku: Innovation Hub, Rr. Papa Gjon Pali 2, Tiranë (adresa në OSM: http://osm.org/go/xexSkNJTw?m=;
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: PO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike rreth kriptografisë: jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Organizatorët

  • (shto emrin tënd këtu)

Vegla pune

Raport i eventit

Do publikohet pas aktivitetit.