Difference between revisions of "Debian Meetup nr.1"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Ndërlidhje: shtova link qe me dergoi Daniel)
m (Shtova axhendën)
Line 16: Line 16:


== Axhenda ==
== Axhenda ==
Do plotësohet së shpejti.
* Hapja - 5 min
* Prezantim i shkurtër me njëri-tjetrin - 10 min
* Ç'është Debian dhe projektet ku mund të përfshihemi - 30 min
* Pushim - 15 min
* Organizim i aktiviteteve të ardhshme për Debian - 20 min


== Organizatorët ==
== Organizatorët ==

Revision as of 10:50, 21 July 2017

Përshkrimi

Debian është një sistem operimi Linux, sistem i mirëmbajtur nga kontribues bazuar vetëm në programe me kodburim të hapur. Anëtarë të Open Labs së bashku me Daniel nga Debian organizojnë takimin e parë për të folur rreth këtij sistemi operativ. Disa nga temat që do të diskutohen janë:

 • Outreachy
 • Google Summer of Code
 • Suporti që Debian mund ti ofrojë Open Labs
 • Organizimi i aktiviteteve të ardhshme për Debian

Për të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë më tepër jeni të ftuar të bëheni pjesë.

Detaje

 • Kur: 21 korrik 2017 @ 18.00;
 • Ku: Open Labs Hackerspace;
 • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
 • Nevojë të marrësh laptop me vete: PO;
 • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
 • Ka nevojë të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

 • Hapja - 5 min
 • Prezantim i shkurtër me njëri-tjetrin - 10 min
 • Ç'është Debian dhe projektet ku mund të përfshihemi - 30 min
 • Pushim - 15 min
 • Organizim i aktiviteteve të ardhshme për Debian - 20 min

Organizatorët

Raport i eventit

Do plotësohet në fund të aktivitetit

Ndërlidhje