Difference between revisions of "Debian Meetup Nr.2"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Marked this version for translation)
Line 1: Line 1:
 
<languages />
 
<languages />
 
<translate>
 
<translate>
== Përshkrimi ==
+
== Përshkrimi == <!--T:1-->
 
[https://www.debian.org/  Debian] është një sistem operimi Linux, sistem i mirëmbajtur nga kontribues bazuar vetëm në programe me kodburim të hapur. Pas takimit të parë ku i ftuar ishte Daniel, anëtarë të Open Labs organizojmë takimin e dytë për të folur rreth këtij sistemi operativ dhe për të planifikuar aktivitetet e ardhshme me qëllim rritjen e komunitetit. Për të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë më tepër jeni të ftuar të bëheni pjesë.
 
[https://www.debian.org/  Debian] është një sistem operimi Linux, sistem i mirëmbajtur nga kontribues bazuar vetëm në programe me kodburim të hapur. Pas takimit të parë ku i ftuar ishte Daniel, anëtarë të Open Labs organizojmë takimin e dytë për të folur rreth këtij sistemi operativ dhe për të planifikuar aktivitetet e ardhshme me qëllim rritjen e komunitetit. Për të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë më tepër jeni të ftuar të bëheni pjesë.
  
== Detaje ==
+
== Detaje == <!--T:2-->
 
* Kur: 28.09.2017 @ 18.00;
 
* Kur: 28.09.2017 @ 18.00;
 
* Ku: Open Labs Hackerspace;
 
* Ku: Open Labs Hackerspace;
Line 12: Line 12:
 
* Ka nevojë të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.
 
* Ka nevojë të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.
  
== Axhenda ==
+
== Axhenda == <!--T:3-->
 
Plotësohet së shpejti
 
Plotësohet së shpejti
  
== Organizatorët ==
+
== Organizatorët == <!--T:4-->
 
* Silva Arapi
 
* Silva Arapi
 
* Redon Skikuli
 
* Redon Skikuli
  
== Raport i eventit ==
+
== Raport i eventit == <!--T:5-->
  
== Ndërlidhje ==
+
== Ndërlidhje == <!--T:6-->
 
* Materiali që propozohet të lexohet/shikohet para takimit: https://wiki.debian.org/DebianCollaborationTalk
 
* Materiali që propozohet të lexohet/shikohet para takimit: https://wiki.debian.org/DebianCollaborationTalk
 
</translate>
 
</translate>

Revision as of 20:42, 18 September 2017

Other languages:
English • ‎shqip

Përshkrimi

Debian është një sistem operimi Linux, sistem i mirëmbajtur nga kontribues bazuar vetëm në programe me kodburim të hapur. Pas takimit të parë ku i ftuar ishte Daniel, anëtarë të Open Labs organizojmë takimin e dytë për të folur rreth këtij sistemi operativ dhe për të planifikuar aktivitetet e ardhshme me qëllim rritjen e komunitetit. Për të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë më tepër jeni të ftuar të bëheni pjesë.

Detaje

  • Kur: 28.09.2017 @ 18.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevojë të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Plotësohet së shpejti

Organizatorët

  • Silva Arapi
  • Redon Skikuli

Raport i eventit

Ndërlidhje