Difference between revisions of "Debian Meetup Nr.2"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 23: Line 23:
== Ndërlidhje ==
== Ndërlidhje ==
* Materiali që propozohet të lexohet/shikohet para takimit: https://wiki.debian.org/DebianCollaborationTalk
* Materiali që propozohet të lexohet/shikohet para takimit: https://wiki.debian.org/DebianCollaborationTalk
</translate>
</translate>

Revision as of 20:35, 18 September 2017

Other languages:
English • ‎shqip

Përshkrimi

Debian është një sistem operimi Linux, sistem i mirëmbajtur nga kontribues bazuar vetëm në programe me kodburim të hapur. Pas takimit të parë ku i ftuar ishte Daniel, anëtarë të Open Labs organizojmë takimin e dytë për të folur rreth këtij sistemi operativ dhe për të planifikuar aktivitetet e ardhshme me qëllim rritjen e komunitetit. Për të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë më tepër jeni të ftuar të bëheni pjesë.

Detaje

  • Kur: 28.09.2017 @ 18.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevojë të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Plotësohet së shpejti

Organizatorët

  • Silva Arapi
  • Redon Skikuli

Raport i eventit

Ndërlidhje