Difference between revisions of "Debian Meetup Nr.2"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Ndryshova datën e aktivitetit.)
m
 
(5 intermediate revisions by 2 users not shown)
Line 1: Line 1:
<languages />
<languages />
<translate>
<translate>
== Përshkrimi ==
== Përshkrimi == <!--T:1-->
[https://www.debian.org/  Debian] është një sistem operimi Linux, sistem i mirëmbajtur nga kontribues bazuar vetëm në programe me kodburim të hapur. Pas takimit të parë ku i ftuar ishte Daniel, anëtarë të Open Labs organizojmë takimin e dytë për të folur rreth këtij sistemi operativ dhe për të planifikuar aktivitetet e ardhshme me qëllim rritjen e komunitetit. Për të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë më tepër jeni të ftuar të bëheni pjesë.
[https://www.debian.org/  Debian] është një sistem operimi Linux, sistem i mirëmbajtur nga kontribues bazuar vetëm në programe me kodburim të hapur. Pas takimit të parë ku i ftuar ishte Daniel, anëtarë të Open Labs organizojmë takimin e dytë për të folur rreth këtij sistemi operativ dhe për të planifikuar aktivitetet e ardhshme me qëllim rritjen e komunitetit. Për të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë më tepër jeni të ftuar të bëheni pjesë.


== Detaje ==
== Detaje == <!--T:2-->
* Kur: 28.09.2017 @ 18.00;
* Kur: 28.09.2017 @ 18.00;
* Ku: Open Labs Hackerspace;
* Ku: Open Labs Hackerspace;
Line 12: Line 12:
* Ka nevojë të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.
* Ka nevojë të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.


== Axhenda ==
== Axhenda == <!--T:3-->
Plotësohet së shpejti
Plotësohet së shpejti


== Organizatorët ==
== Organizatorët == <!--T:4-->
* Silva Arapi
* Silva Arapi
* Redon Skikuli
* Redon Skikuli


== Raport i eventit ==
== Raport i eventit == <!--T:5-->
Do të shtohet pas eventit


== Ndërlidhje ==
== Ndërlidhje == <!--T:6-->
* Materiali që propozohet të lexohet/shikohet para takimit: https://wiki.debian.org/DebianCollaborationTalk
* Materiali që propozohet të lexohet/shikohet para takimit: https://wiki.debian.org/DebianCollaborationTalk
*
</translate>
</translate>

Latest revision as of 20:58, 18 September 2017

Other languages:
English • ‎shqip

Përshkrimi

Debian është një sistem operimi Linux, sistem i mirëmbajtur nga kontribues bazuar vetëm në programe me kodburim të hapur. Pas takimit të parë ku i ftuar ishte Daniel, anëtarë të Open Labs organizojmë takimin e dytë për të folur rreth këtij sistemi operativ dhe për të planifikuar aktivitetet e ardhshme me qëllim rritjen e komunitetit. Për të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë më tepër jeni të ftuar të bëheni pjesë.

Detaje

  • Kur: 28.09.2017 @ 18.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevojë të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Plotësohet së shpejti

Organizatorët

  • Silva Arapi
  • Redon Skikuli

Raport i eventit

Do të shtohet pas eventit

Ndërlidhje