Difference between revisions of "Cyber Security Meetup 2022"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
 
Line 1: Line 1:
[[Skeda:Cyber security meetup poster.png|parapamje]]
[[Skeda:Cyber security poster.png|parapamje|poster per OL]]


==Përshkrimi==
==Përshkrimi==

Latest revision as of 06:54, 23 April 2022

Error creating thumbnail: File with dimensions greater than 12.5 MP
poster per OL

Përshkrimi

Bashkohuni me ne për një mbrëmje mbi InfoSec, për të ndarë njohuri teknike ( dhe për fillestarët ) në tema të ndryshme offensive dhe mbrojtje në fushën e sigurisë kibernetike. Janë të mirëseardhur të gjitha nivelet e njohurive, dhe ata pa eksperience në këtë fushë, e rëndësishme është dëshira për të mësuar dhe ndarë njohuritë tuaja me të tjerë.

Axhenda

  • "How2CTF - An Intro to Capture the Flag" -Klesti Fetiu
  • "How to use Open Source Intelligence" -Anxhela Berberi
  • "How We Started Whitehat.al" -Orgest Likaj & Elena Cibuku
  • "Getting Started in Cyber Security" -Orgest Likaj & Elena Cibuku
  • "Basic Open Source Malware Analysis w/CyberChef" -Daniel Bohannon

Detaje

  • Kur: 26.04.2022 @ 17:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace

Raport i eventit

TBA