Cryptoparty Tirana 2017

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 10:11, 22 August 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (→‎Detaje: perditesova informacion rreth detajeve te aktivitetit)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Do shtohet së shpejti

Pjesëmarrësit

Do shtohet së shpejti

Detaje

  • Kur: 30.09.2017;
  • Ku: Innovation Hub, Rr. Papa Gjon Pali 2, Tiranë (adresa në OSM: http://osm.org/go/xexSkNJTw?m=;
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: PO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike rreth kriptografisë: jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Organizatorët

  • (shto emrin tënd këtu)

Raport i eventit

Do publikohet së shpejti.