Difference between revisions of "Cryptoparty Tirana 2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova organizatoret dhe nenkategori rreth mbulimit mediatik)
Line 18: Line 18:
  
 
== Organizatorët ==
 
== Organizatorët ==
* (shto emrin tënd këtu)
+
* Arjen Kaphuis
 +
* Silva Arapi
 +
* Boris Budini
 +
* Elio Qoshi
 +
* Redon Skikuli
 +
 
 +
== Media ==
 +
* Deklarata për shtyp: https://pad.openlabs.cc/p/cryptoparty-september-2017
 +
 
 +
=== Mbulimi mediatik ===
 +
* (vendos ndërlidhje për mbulim mediatik këtu)
  
 
== Raport i eventit ==
 
== Raport i eventit ==
 
''Do publikohet pas aktivitetit.''
 
''Do publikohet pas aktivitetit.''

Revision as of 09:03, 23 September 2017

Përshkrimi

Do shtohet së shpejti

Pjesëmarrësit

Për të marrë pjesë në aktivitet është e detyrueshme që të regjistroheni online: https://eventyay.com/e/497c1d63/. Pjesëmarrja është pa pagesë, por do e vlerësonim cdo donacion për të mbështetur financiarisht komunitetin e hackerspace që të organizojmë aktivitete të tilla dhe në vijim.

Detaje

 • Kur: 30.09.2017;
 • Ku: Innovation Hub, Rr. Papa Gjon Pali 2, Tiranë (adresa në OSM: http://osm.org/go/xexSkNJTw?m=;
 • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
 • Nevojë të marrësh laptop me vete: PO;
 • Ka nevojë të kemi dije teknike rreth kriptografisë: jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
 • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Organizatorët

 • Arjen Kaphuis
 • Silva Arapi
 • Boris Budini
 • Elio Qoshi
 • Redon Skikuli

Media

Mbulimi mediatik

 • (vendos ndërlidhje për mbulim mediatik këtu)

Raport i eventit

Do publikohet pas aktivitetit.