Difference between revisions of "Cryptoparty Tirana 2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
(→‎Detaje: perditesova informacion rreth detajeve te aktivitetit)
Line 6: Line 6:
  
 
== Detaje ==
 
== Detaje ==
* Kur: Do shtohet së shpejti;
+
* Kur: 30.09.2017;
* Ku: Do shtohet së shpejti;
+
* Ku: Innovation Hub, Rr. Papa Gjon Pali 2, Tiranë (adresa në OSM: http://osm.org/go/xexSkNJTw?m=;
 
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
 
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
* Nevojë të marrësh laptop me vete: N/A;
+
* Nevojë të marrësh laptop me vete: PO;
* Ka nevojë të kemi dije teknike: N/A;
+
* Ka nevojë të kemi dije teknike rreth kriptografisë: jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: N/A.
+
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.
  
 
== Axhenda ==
 
== Axhenda ==

Revision as of 10:11, 22 August 2017

Përshkrimi

Do shtohet së shpejti

Pjesëmarrësit

Do shtohet së shpejti

Detaje

  • Kur: 30.09.2017;
  • Ku: Innovation Hub, Rr. Papa Gjon Pali 2, Tiranë (adresa në OSM: http://osm.org/go/xexSkNJTw?m=;
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: PO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike rreth kriptografisë: jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Organizatorët

  • (shto emrin tënd këtu)

Raport i eventit

Do publikohet së shpejti.