CityZen app Meetup 3

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 22:03, 21 November 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (Krijova faqen e aktivitetit)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Në vijim të takimit të parë rreth aplikacionit CityZen takohemi në aktivitetin e dytë rreth projektit aplikacionit ditën e enjte 16 nëntor @ 16.00 në hackerspace. Në këtë takim do fokusohemi më tepër në gjëra më 'hands on'. Pije freskuese dhe snaks për pjesëmarrësit.

Detaje

  • Kur: 13 dhjetor 2017 @ 17.30;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: jo e detyrueshme, por do ishte mirë;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO;

Axhenda

- informimit rreth progresit të platformës së lokalizimit (Mariana Balla); - progresi me website të re bazuar në Github pages (nga Sidorela Uku); - punë në Github.

Ndërlidhje

Organizatorët

  • Redon Skikuli
  • Mamriana Balla

Raport i eventit