Difference between revisions of "CityZen app Meetup 3"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Axhenda: shtova teme ne axhende rreth Redit)
 
Line 11: Line 11:
 
* informimit rreth progresit të platformës së lokalizimit (Mariana Balla);
 
* informimit rreth progresit të platformës së lokalizimit (Mariana Balla);
 
* progresi me website të re bazuar në Github pages (nga Sidorela Uku);
 
* progresi me website të re bazuar në Github pages (nga Sidorela Uku);
* punë në Github.
+
* punë në Github;
 +
* infrastruktura për komunitetin;
 +
* duhet të jetë CityZen aktiv në Redit?
  
 
== Ndërlidhje ==
 
== Ndërlidhje ==

Latest revision as of 15:03, 22 November 2017

Në vijim të takimit të parë rreth aplikacionit CityZen takohemi në aktivitetin e dytë rreth projektit aplikacionit ditën e enjte 16 nëntor @ 16.00 në hackerspace. Në këtë takim do fokusohemi më tepër në gjëra më 'hands on'. Pije freskuese dhe snaks për pjesëmarrësit.

Detaje

 • Kur: 13 dhjetor 2017 @ 17.30;
 • Ku: Open Labs Hackerspace;
 • Nevojë të marrësh laptop me vete: jo e detyrueshme, por do ishte mirë;
 • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
 • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO;

Axhenda

 • informimit rreth progresit të platformës së lokalizimit (Mariana Balla);
 • progresi me website të re bazuar në Github pages (nga Sidorela Uku);
 • punë në Github;
 • infrastruktura për komunitetin;
 • duhet të jetë CityZen aktiv në Redit?

Ndërlidhje

Organizatorët

 • Redon Skikuli
 • Mariana Balla

Raport i eventit