Difference between revisions of "CityZen app Meetup 3"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 9: Line 9:
  
 
== Axhenda ==
 
== Axhenda ==
- informimit rreth progresit të platformës së lokalizimit (Mariana Balla);
+
* informimit rreth progresit të platformës së lokalizimit (Mariana Balla);
- progresi me website të re bazuar në Github pages (nga Sidorela Uku);
+
* progresi me website të re bazuar në Github pages (nga Sidorela Uku);
- punë në Github.
+
* punë në Github.
  
 
== Ndërlidhje ==
 
== Ndërlidhje ==

Revision as of 22:36, 21 November 2017

Në vijim të takimit të parë rreth aplikacionit CityZen takohemi në aktivitetin e dytë rreth projektit aplikacionit ditën e enjte 16 nëntor @ 16.00 në hackerspace. Në këtë takim do fokusohemi më tepër në gjëra më 'hands on'. Pije freskuese dhe snaks për pjesëmarrësit.

Detaje

  • Kur: 13 dhjetor 2017 @ 17.30;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: jo e detyrueshme, por do ishte mirë;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO;

Axhenda

  • informimit rreth progresit të platformës së lokalizimit (Mariana Balla);
  • progresi me website të re bazuar në Github pages (nga Sidorela Uku);
  • punë në Github.

Ndërlidhje

Organizatorët

  • Redon Skikuli
  • Mariana Balla

Raport i eventit