CityZen app Meetup 2

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 11:43, 9 November 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (krijova faqen e aktivitetit)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Në vijim të takimit të parë rreth aplikacionit CityZen takohemi në aktivitetin e dytë rreth projektit aplikacionit ditën e enjte 16 nëntor @ 16.00 në hackerspace. Në këtë takim do fokusohemi më tepër në gjëra më 'hands on'. Pije freskuese dhe snaks për pjesëmarrësit.

Detaje

  • Kur: 16 nëntor 2017 @ 16.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: jo e detyrueshme, por do ishte mirë;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO;
  • Muzikë në sfond: Verve - Love is Noise

Axhenda

- informimit rreth progresit të projektit (R.S); - prezantimit të platformës së lokalizimit në gjuhë të ndryshme (nga @marianaballa) - përkthime në gjuhë të ndryshme.

Ndërlidhje

Organizatorët

  • Redon Skikuli
  • Mamriana Balla

Raport i eventit