Open main menu

CityZen app - meetup i tetorit

Revision as of 22:39, 17 September 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (Krijova faqen e aktivitetit)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Në vijim dhe të prezantimit ‘virtual’ të aplikacionit CityZen je i ftuar në prezantimin nga afër (live) të aplikacionit CityZen ditën e mërkurë në datën 18 tetor @ 18.00 në hackerspace. Qëllimi i aktivitetit është që të prezantohet aplikacioni si dhe të punojmë për ta përmirësuar bashkarisht duke u përfshirë në fusha si design, kodim dhe lokalizim. Kujtoh që CityZen është publikuar nën licensën Mozilla Public license dhe kodi është në Github. Website mund të gjendet këtu www.cityzenapp.co.

Contents

Detaje

  • Kur: 18 tetor 2017 @ 18.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: jo e detyrueshme, por do ishte mirë;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO;
  • Muzikë në sfond: Only Love Can Break Your Heart - Saint Etienne (fillimisht nga Neil Young)

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Ndërlidhje

Organizatorët

  • Redon Skikuli

Raport i eventit

Do publikohet së shpejti.