Difference between revisions of "CityZen app - meetup i tetorit"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Ndërlidhje: shtova nderlidhje)
(→‎Detaje: vendosa muziken ne sfond)
Line 7: Line 7:
 
* Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
 
* Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
 
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO;
 
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO;
* Muzikë në sfond: [https://www.youtube.com/watch?v=vZAajrxvDs4 Only Love Can Break Your Heart - Saint Etienne] (fillimisht nga Neil Young)
+
* Muzikë në sfond: [https://www.youtube.com/watch?v=xqovGKdgAXY Suede - Beautiful Ones]
  
 
== Axhenda ==
 
== Axhenda ==

Revision as of 22:54, 17 September 2017

Në vijim dhe të prezantimit ‘virtual’ të aplikacionit CityZen je i ftuar në prezantimin nga afër (live) të aplikacionit CityZen ditën e mërkurë në datën 18 tetor @ 18.00 në hackerspace. Qëllimi i aktivitetit është që të prezantohet aplikacioni si dhe të punojmë për ta përmirësuar bashkarisht duke u përfshirë në fusha si design, kodim dhe lokalizim. Kujtoh që CityZen është publikuar nën licensën Mozilla Public license dhe kodi është në Github. Website mund të gjendet këtu www.cityzenapp.co.

Detaje

  • Kur: 18 tetor 2017 @ 18.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: jo e detyrueshme, por do ishte mirë;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO;
  • Muzikë në sfond: Suede - Beautiful Ones

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Ndërlidhje

Organizatorët

  • Redon Skikuli

Raport i eventit

Do publikohet së shpejti.