Difference between revisions of "CityZen app - meetup i tetorit"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijova faqen e aktivitetit)
 
(→‎Ndërlidhje: shtova nderlidhje)
Line 14: Line 14:
 
== Ndërlidhje ==
 
== Ndërlidhje ==
 
* Forum (anëtarët): https://forum.openlabs.cc/t/fedora-women-day-2017/536
 
* Forum (anëtarët): https://forum.openlabs.cc/t/fedora-women-day-2017/536
* Forum publik:  
+
* Forum publik: https://forum.openlabs.cc/t/cityzen-app-meetup-i-tetorit/638
 +
* Profili në Github i aplikacionit: https://github.com/CityZenApp
 +
* Website: [http://www.cityzenapp.co www.cityzenapp.co]
 
* Facebook event: nuk është krijuar akoma
 
* Facebook event: nuk është krijuar akoma
  

Revision as of 22:49, 17 September 2017

Në vijim dhe të prezantimit ‘virtual’ të aplikacionit CityZen je i ftuar në prezantimin nga afër (live) të aplikacionit CityZen ditën e mërkurë në datën 18 tetor @ 18.00 në hackerspace. Qëllimi i aktivitetit është që të prezantohet aplikacioni si dhe të punojmë për ta përmirësuar bashkarisht duke u përfshirë në fusha si design, kodim dhe lokalizim. Kujtoh që CityZen është publikuar nën licensën Mozilla Public license dhe kodi është në Github. Website mund të gjendet këtu www.cityzenapp.co.

Detaje

  • Kur: 18 tetor 2017 @ 18.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: jo e detyrueshme, por do ishte mirë;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO;
  • Muzikë në sfond: Only Love Can Break Your Heart - Saint Etienne (fillimisht nga Neil Young)

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Ndërlidhje

Organizatorët

  • Redon Skikuli

Raport i eventit

Do publikohet së shpejti.