Bordi Keshillues

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 15:49, 7 February 2019 by Rskikuli (talk | contribs) (shtova tekst fillestar)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Kjo është faqja ku preszantohet Bordi i Open Labs si dhe detaje rreth aktiviteteve të organit ekzekutiv të komunitetit. Për të lexuar rregulloren ligjore të Open Labs kliko këtu.

Anëtarët aktualë të bordit në rend alfabetik:

  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti).