Difference between revisions of "Bordi Keshillues"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
m (Silva zhvendosi faqen Bordi tek Bordi Keshillues: Faqja do te sherbej per te mbajtur informacione rreth Bordit Keshillues te organizates.)
(No difference)

Revision as of 12:19, 28 February 2019

Kjo është faqja ku preszantohet Bordi i Open Labs si dhe detaje rreth aktiviteteve të organit ekzekutiv të komunitetit. Për të lexuar rregulloren ligjore të Open Labs kliko këtu.

Anëtarët aktualë të bordit në rend alfabetik:

  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti).