Difference between revisions of "Bordi Keshillues"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova tekst fillestar)
 
m
Line 1: Line 1:
Kjo është faqja ku preszantohet Bordi i Open Labs si dhe detaje rreth aktiviteteve të organit ekzekutiv të komunitetit. Për të lexuar [[rregullore ligjore e Open Labs|rregulloren ligjore të Open Labs]] kliko këtu.  
+
Kjo është faqja ku preszantohet Bordi i Open Labs si dhe detaje rreth aktiviteteve të organit ekzekutiv të komunitetit. Për të lexuar [[rregullore ligjore e Open Labs|rregulloren ligjore të Open Labs]] [[Rregullore ligjore e Open Labs|kliko këtu]].  
  
 
Anëtarët aktualë të bordit në rend alfabetik:
 
Anëtarët aktualë të bordit në rend alfabetik:

Revision as of 15:50, 7 February 2019

Kjo është faqja ku preszantohet Bordi i Open Labs si dhe detaje rreth aktiviteteve të organit ekzekutiv të komunitetit. Për të lexuar rregulloren ligjore të Open Labs kliko këtu.

Anëtarët aktualë të bordit në rend alfabetik:

  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti).