Difference between revisions of "Bordi Keshillues"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova tekst fillestar)
(No difference)

Revision as of 15:49, 7 February 2019

Kjo është faqja ku preszantohet Bordi i Open Labs si dhe detaje rreth aktiviteteve të organit ekzekutiv të komunitetit. Për të lexuar rregulloren ligjore të Open Labs kliko këtu.

Anëtarët aktualë të bordit në rend alfabetik:

  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti);
  • (do shtohet së shpejti).