Audacity: Workshop për editorin muzikor open source

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 23:45, 25 November 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Prezantojmë Audacity, editorin muzikor open source. Mëso si të konvertosh muzike dhe incizime, të krijosh zilet e tua për celular (ringtone) dhe shumë më tepër! Një prezantim i shkurtër i ndjekur nga nje workshop që nuk duhet ta humbisni!

Detaje

  • Kur: 1 Qershor 2013 @15:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit