Arkitektura e Tiranës në Wikimedia Commons

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 09:45, 29 July 2019 by Rskikuli (talk | contribs) (krijova faqen)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi do shtohet së shpejti.

Detaje

  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.

Data dhe ora

  • 30.07.2019 @ 18:00

Ndërlidhje

Organizatorët

  • Photo Walk Tirana & Preserving Tirana