Difference between revisions of "Arkitektura e Tiranës në Wikimedia Commons"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
(No difference)

Revision as of 09:45, 29 July 2019

Përshkrimi do shtohet së shpejti.

Detaje

  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.

Data dhe ora

  • 30.07.2019 @ 18:00

Ndërlidhje

Organizatorët

  • Photo Walk Tirana & Preserving Tirana