Difference between revisions of "Aplikim për organizimin e LiboCon 2018 në Shqipëri"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
(shtova grupin organizativ)
Line 2: Line 2:
 
* https://blog.documentfoundation.org/blog/2017/03/22/libreoffice-conference-2018-call-location/1
 
* https://blog.documentfoundation.org/blog/2017/03/22/libreoffice-conference-2018-call-location/1
 
* https://wiki.documentfoundation.org/Events/2018/LibreOffice_Annual_Conference/Call_for_Location3
 
* https://wiki.documentfoundation.org/Events/2018/LibreOffice_Annual_Conference/Call_for_Location3
 +
 +
== Grupi organizativ i aplikimit ==
 +
* Jona Azizaj
 +
* Silva Arapi
 +
* Nafie Shehu
 +
* Marinela Gogo
 +
* Anxhelo Lushka
 +
* Redon Skikuli

Revision as of 16:18, 9 June 2017

Ndërlidhje me materiale rreth aplikimit dhe konferencës:

Grupi organizativ i aplikimit

  • Jona Azizaj
  • Silva Arapi
  • Nafie Shehu
  • Marinela Gogo
  • Anxhelo Lushka
  • Redon Skikuli