Anëtaret

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 12:16, 12 February 2017 by Boris (talk | contribs) (krijova faqen)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Aktualisht bordi i Open Labs është në procesin e rikonfirmimit të anëtarëve. Ky proces do përfundojë në muajin maj 2017 dhe rezultatet do publikohen në këtë faqe.