Difference between revisions of "Anëtaret"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
(updated to the new list of members)
Line 1: Line 1:
Aktualisht bordi i Open Labs është në procesin e rikonfirmimit të anëtarëve. Ky proces do përfundojë në muajin maj 2017 dhe rezultatet do publikohen në këtë faqe.
* Local
** [[Përdoruesi:Ajkuna|Ajkuna Mujo]]
** [[Përdoruesi:AnXh3L0|Anxhelo Lushka]]
** [[Përdoruesi:Anisa|Anisa Kuci]]
** [[Përdoruesi:Anxhela|Anxhela Hyseni]]
** [[Përdoruesi:Boris|Boris Budini]]
** [[Përdoruesi:Denisa|Denisa Rucaj]]
** [[Përdoruesi:Elioqoshi|Elio Qoshi]]
** [[Përdoruesi:Greta|Greta Doci]]
** [[Përdoruesi:Jonatoni|Jona Azizaj]]
** [[Përdoruesi:Kristi|Kristi Progri]]
** [[Përdoruesi:Mariana|Mariana Balla]]
** [[Përdoruesi:Marin|Marin Kaltani]]
** [[Përdoruesi:Melisa|Melisa Mujo]]
** [[Përdoruesi:Nafie|Nafie Shehu]]
** [[Përdoruesi:rskikuli|Redon Skikuli]]
** [[Përdoruesi:Sidorela|Sidorela Uku]]
** [[Përdoruesi:Silva|Silva Arapi]]
** [[Përdoruesi:Suela|Suela Palushi]]
* Abroad
** [[Përdoruesi:Giannisk|Giannis Konstantinidis]]
** [[Përdoruesi:Punkish|Puneet Kishor]]
** [[Përdoruesi:Jflory7|Justin Flory]]

Revision as of 20:21, 22 February 2017