Difference between revisions of "Anëtaret"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
m (shtova anetaret)
 
(55 intermediate revisions by 12 users not shown)
Line 1: Line 1:
Aktualisht bordi i Open Labs është në procesin e rikonfirmimit të anëtarëve. Ky proces do përfundojë në muajin maj 2017 dhe rezultatet do publikohen në këtë faqe.
<languages />
<translate>
 
== Lista e anëtarëve == <!--T:4-->
 
<!--T:3-->
* Lokal
** Adajan Fani
** [[Përdoruesi:Anxhelo|Anxhelo Lushka]]
** [[Aulona Kolicaj]]
** [[Bela Toci]]
** [[Përdoruesi:Boris|Boris Budini]]
** Fabio Toska
** Grigor Malo
** Irdi Ismaili
** Joana Adushaj
** [[Përdoruesi:Mariana|Mariana Balla]]
** Meço Dine
** [[Përdoruesi:Nafie|Nafie Shehu]]
** [[Përdoruesi:Sidorela|Sidorela Uku]]
** [[Përdoruesi:Silva|Silva Arapi]]
** Sonia Budini
** [[Përdoruesi:Suela|Suela Palushi]]
** Timela Shabani
 
<!--T:5-->
* Alumni (2012 - 2021)
** [[Përdoruesi:Ajkuna|Ajkuna Mujo]]
** [[Përdoruesi:Anisa|Anisa Kuci]]
** [[Përdoruesi:Anxhela|Anxhela Hyseni]]
** [[Përdoruesi:Amanti|Amanti Lulo]]
** [[Augest Dalliu]]
** [[Përdoruesi:Denisa|Denisa Rucaj]]
** [[Përdoruesi:Elioqoshi|Elio Qoshi]]
** [[Përdoruesi:Gjergji|Gjergji Jorgji]]
** [[Përdoruesi:Giannisk|Giannis Konstantinidis]]
** [[Përdoruesi:Greta|Greta Doçi]]
** [[Përdoruesi:Jonatoni|Jona Azizaj]]
** [[Përdoruesi:Kristi|Kristi Progri]]
** [[Lejrat Mesi]]
** [[Përdoruesi:Marin|Marin Kaltani]]
** [[Përdoruesi:MariMar|Marinela Gogo]]
** [[Përdoruesi:Melisa|Melisa Sulko]]
** [[Përdoruesi:xh3n1|Xheni Myrtaj]]
** [[Përdoruesi:Evavranici|Eva Vranic]]
** [[Përdoruesi:rskikuli|Redon Skikuli]] (2012-Mars 2020)
** [[Jori Bashllari]]
** Dejvid Sherri (Mars 2020 - Maj 2021)
** Angjelina Dervishaj
</translate>

Latest revision as of 16:47, 5 May 2022

Other languages:
English • ‎shqip

Lista e anëtarëve