Aktivitete

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 12:21, 25 February 2023 by Boris (talk | contribs) (try to add ical)
Jump to navigation Jump to search

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

  • Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
  • Dëshiron të organizosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh
  • Çdo të mërkurë në orën 18:00 mbahen takimet e grupit organizativ të OSCAL 2022

Shkarko kalendarin

Viti Data Ora Emri Projekti/Prezantuesi
2023 01.03.2023 18:30 Si të instalojmë Nextcloud në Digital Ocean Open Labs
24.02.2023 18:30 Prezantim i platformës Bookstack Esi Zaimi
21.02.2023 19:00 Punëtori për të edituar në SQ Wikipedia WCUGA
15.02.2023 18:30 Wikimedia Community User Group Albania Meetup 2 WCUGA
11.02.2023 12:00 Open Street Map Brunch OpenStreetMap
04.02.2023 12:00 OpenStreetMap Meetup OpenStreetMap
02.02.2023 19:00 BirdSite vs ElephantSite Meetup Open Labs
30.01.2023 18:30 Wikimedia Community User Group Albania Meetup 1 WCUGA
26.01.2023 19:00 Documentary Night: TPB The pirate bay Away From Keyboard Open Labs
25.01.2023 18:30 Prezantim i konferencës FOSS4G FLOSSK
19.01.2023 18:30 Coffee meetup: Let's talk about neuroscience! Open Labs
2022 27.12.2022 19:30 Festa e fundvitit, Bring your own party Open Labs
19.11.2022 Mapping Day SpaceSyntaKS, Open Labs, Laboratorium
03.11.2022 18:00 Tirana WordPress Meetup WordPress
01.11.2022 18:30 Halloween Meetup, Histori që të kallet DATA Open Labs
26.10.2022 18:00 Bitwarden, si menaxher për password-et Open Labs
05.10.2022 19:00 Becoming an IT Security Expert Open Labs
04.10.2022 19:00 Security Safari in b0rken Land Open Labs
22.08.2022-27.22.2022 Regional Geotaggers for Young Women, Prishtina 2022 SpaceSyntaKS, Open Labs, Laboratorium
21.06.2022 18:00 Open Data Hackathon Open Labs
18.06.2022 & 19.06.2022 OSCAL 2022 Open Labs
19.05.2022 18:30 CrowdSec Workshop Open Labs
07.05.2022 11:30 Diving deep into DigitalOcean Open Labs
26.04.2022 17:00 Cyber Security Meetup 2022 Grass/root Ethical InfoSec Community
23.04.2022 11:30 openSUSE Install Fest Open Labs
21.04.2022 18:00 Aktivitet për ruajtjen e privatësisë PC/Mobile Open Labs
16.04.2022 11:30 Editathon për gratë arkitekte në Shqipëri WCUGA
19.03.2022 17:00 Editathon për protestat në Shqipëri WCUGA
17.03.2022 18:00 OSCAL Info day Open Labs
25.02.2022 18:00 Movie night: The Internet's Own Boy Open Labs
24.02.2022 18:00 Punëtori titrimi në kuadër të 8 marsit Open Labs
18.02.2022 18:00 Linux Coffee Meetup Open Labs
18.01.2022 19:00 Wikimedia User Group open discussion WCUGA
2021 17.12.2021 18:00 Building a website with Jekyll Open Labs
08.12.2021 18:00 Copyleft coffee meetup Open Labs
04.12.2021 11:00 Arduino Meetup HSA
18.11.2021 18:00 OsmGeoWeek 2021 OpenStreetMap
12.11.2021 18:00 Linking Wikipedia, Wikidata and Wikimedia Commons WCUGA
29.10.2021 18:00 Introduction to Wikidata part 2 WCUGA
22.10.2021 18:00 Introduction to Wikidata WCUGA
15.10.2021 18:00 Wikimedia Commons WCUGA
12.10.2021 19:00 Ada Lovelace Day 2021 Open Labs
08.10.2021 18:00 PreservingTirana Editathon WCUGA
16.07.2021 19:00 Open Labs Birthday Party Open Labs
29.06.2021 18:30 WikiFilmat SQ editathon WCUGA
27.05.2021 18:00 Muaji i LibreOffice LibreOffice
17.05.2021 18:00 ObviaJS Tedi Moçi
01.05.2021 11:30 Bustracker dhe bookmarketplace Hackerspace Albania
08.03.2021 18:30 Gratë shqiptare në STEM WCUGA
20.02.2021 16:00 Aktorët shqiptarë në Wikipedia WCUGA
06.02.2021 17:00 WikiFilmat SQ WCUGA
15.01.2021 15:00 Wikipedia 20 WCUGA
2020 5-6.12.2020 TBA Balkan FLOSStival 2020 Open Labs
31.10.2020 16:00 Halloween Stories (online) Open Labs
18.10.2020 10:00 Preserving Western Balkans - Prishtina #4 (online) RYCO & Open Labs
17.10.2020 10:00 Preserving Western Balkans - Prishtina #3 (online) RYCO & Open Labs
16.10.2020 10:00 Preserving Western Balkans - Tirana #2 (online) RYCO & Open Labs
15.10.2020 10:00 Preserving Western Balkans - Tirana #1 (online) RYCO & Open Labs
2.05.2020 14:00 Webinar: Instalimi i një serveri të thjeshtë SMTP (Workshop) FLOSSK & OL
28.04.2020 18:00 Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero FLOSSK & OL
25.04.2020 15:00 PCB design with KiCAD - Webinar FLOSSK & OL
29.02.2020 16:00 openSUSE Localization openSUSE
06.02.2020 18.00 - 21.00 Tirana WordPress meetup - Kickoff Meeting WordPress
29.01.2020 17:30 “Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser Doug Sillars
26.01.2020 17:00 - 19:00 InfoSec Meetup January 2020 Tirana InfoSec Meetup
22.01.2020 17:00 Mozilla Common Voice Mozilla
14.01.2020 18:30 Environmental Hackathon Meeting Nr. 4
16.01.2020 17:00 Mozilla Commons Voice Mozilla
15.01.2020 17:00 Online privacy for activists workshop Open Labs & activist friends
11.01.2020 16:30 Open Source Digital Infrastructure for activists workshop Open Labs & Uzina Tirana
11.01.2020 11:30 openSUSE meetup openSUSE
10.01.2020 17:00 Mozilla Common Voice Mozilla
2019 27.12.2019 18:00 Festa e fundvitit e komunitetit Open Labs hackerspace
26.12.2019 18:30 Environmental Hackathon Meeting Nr. 3
21.12.2019 15:00 LibreOffice Localisation Sprint Nr.3 LibreOffice
19.12.2019 18:00 LibreOffice Localisation Sprint Nr.2 LibreOffice
17.12.2019 18:30 Environmental Hackathon Meeting Nr. 2
16.12.2019 17:30 Introduction to LibreOffice Infra LibreOffice
09.12.2019 16:30 Environmental Hackathon Meeting Nr. 1
23.11.2019 13:00 LibreOffice: Marketing & Advocacy LibreOffice
20.11.2019 18:00 Si të kontribuoni në Dizajn/UX të LibreOffice LibreOffice
16.11.2019 10:00 GitLab meet up - Tirana GitLab
14.11.2019 18:00 OSMGeoWeek 2019 OpenStreetMap
09.11.2019 10:00 CryptoParty Tirana 2019 CryptoParty
06.11.2019 18:00 LibreOffice Localisation Sprint LibreOffice
02.11.2019 11:00 - 16:00 Editoria Developers Meetup Editoria (Coko Foundation)
01.11.2019 18.00 Meet & greet with Eda Nano Open Labs Community
05.10.2019 11:00 Kiwi TCMS localisation sprint Kiwi TCMS
01.10.2019 18:00 Presenting: State of the Map Southeastern Europe FLOSSK
30.09.2019 18:00 Meet and greet with Murat Emir Cabaroğlu Open Labs Community
28.09.2019 18:00 Fedora Women Day 2019 The Fedora Project
07.09.2019 13.30 Meet & greet with Adam Hyde Coko Foundation
22.08.2019 18:00 OpenStreetMap Albania meets Kaart team OSM & Kaart
30.07.2019 18:00 Arkitektura e Tiranës në Wikimedia Commons Photo Walk Tirana & Preserving Tirana
15.07.2019 18:00 Switching.social - platformat që respektojnë privatësinë tonë Open Labs community
12.07.2019 18:00 Open Labs birthday bash - 7 years Open Labs community
10.07.2019 17:30 Internet i decentralizuar - Fediverse meetup Open Labs community
13.06.2019 18:00 OSM Mapathon OpenStreetMap
18.05.2019 & 19.05.2019 9:00 OSCAL 2019 Open Labs
04.05.2019 11:00 WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.6 WCUGA
30.04.2019 18:30 WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.5 WCUGA
24.04.2019 18:30 WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.4 WCUGA
28.03.2019 18:30 WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.3 WCUGA
19.03.2019 18:30 WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.2 WCUGA
02.03.2019 17:00 Getting Into InfoSec via Open Source
19.02.2019 18:30 OpenStreetMap Mapathon #10 OpenStreetMap
12.01.2019 11:00 openSUSE Meetup#3 openSUSE
10.01.2019 17:00 PreservingTirana TBA
2018
22.12.2018 10:00 openSUSE Meetup#2 openSUSE
22.12.2018 TBA Muaji i LibreOffice 2018 - Takim i komunitetit LibreOffice
19.12.2018 TBA Muaji i LibreOffice 2018 - Marketing LibreOffice
18.12.2018 17:30 Fedora 29 Release Party Fedora
15.12.2018 13:00 Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #2 LibreOffice
15.12.2018 11:00 Workshop rreth Python Python
8 & 9 Dec.2018 09:30 - 18:00 Wiki Weekend Tirana 2018 Wikimedia
05.12.2018 17:45 Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #1 LibreOffice
21.11.2018 TBA Muaji i LibreOffice 2018 - Dizajn LibreOffice
17.11.2018 11:30 CryptoParty ne Log CryptoParty
10.11.2018 10:00 Workshop për Git Git
07.11.2018 17:30 Muaji i LibreOffice 2018 - Kodim LibreOffice
03.11.2018 11:00AM Muaji i LibreOffice 2018 - Hyrje në LibreOffice LibreOffice
29 Oct.2018 17:30 Wikidata Sixth Birthday (Workshop) Wikimedia
27.10.2018 10:00 openSUSE Meetup#1 openSUSE
26.10.2018 18:00 Maptime Tirana 8 OpenStreetMap
20.10.2018 10:00 phpList Bugsquash Party phpList
26, 27 & 28 Sept. 2018 TBA LibOCon 2018 LibreOffice
24.09.2018 18:00 Parimet SOLID & Hyrje në UX
15.09.2018 17:30 Elegoo Workshop Eva Vraniçi
27.08.2018 18:00 Open hardware meetup with Alex & friends Open Hardware
23.07.2018 18:00 CityZen monthly meetup - June 2018 CityZen
14.07.2018 18:00 Identihub Workshop Open Source Design
13.07.2018 18:00 SysAdm #4 Boris Budini
12.07.2018 19:00 Open Labs 6th anniversary Open Labs
10.07.2018 18:00 SysAdm #3 Boris Budini
06.07.2018 19:30 OONI Probe Workshop Tor Project
06.07.2018 18:00 Mix Networks Design David Stainton
06.07.2018 16.00 SysAdm #2 Boris Budini
03.07.2018 18:00 Angular (v6) workshop Renato Selenica
29.06.2018 18:00 LibreOffice Localization Sprint 11 LibreOffice
27.06.2018 18:30 Maptime Tirana 7 OpenStreetMap
25.05.2018 9:00 Global Diversity CFP Day Tirana Gerard Sans
19.05.2018 & 20.05.2018 9:00 OSCAL 2018 Open Labs
28.04.2018 9:30 Code4Culture Editathon Korçë 2018 WCUGA
27.04.2018 17:00 Takimi i dytë për vullnetarët - OSCAL 2018 Open Labs
25.04.2018 19:00 Maptime Tirana 6 OpenStreetMap
21.04.2018 18:00 - 23.30 CopyFest Durrës 2018 Creative Commons Albania
18.04.2018 18:00 Crypto currencies and steemit.com Christian & Akiko
16.04.2018 17:30 Takimi i parë për vullnetarët - OSCAL 2018 Open Labs
07.04.2018 17:00 Gaming in Fedora Fedora
24.03.2018 12:00 Open Food Facts Open Food Facts
17.03.2018 16:00 Google Summer of Code dhe Outreachy në Fedora Fedora
15.03.2018 15:00 Public Money Public Code campaign - localization Nr.1 FSFE
03.03.2018 09:00 Debian Bug Squashing Party Debian
23.02.2018 18:30 Maptime Tirana 5 OpenStreetMap
20.02.2018 17:00 Nextcloud Release Party Nextcloud
19.02.2018 17:00 CityZen App Meetup Nr. 5 CityZen app
17.02.2018 18:00 Open Source Design Workshop Open Source Design
31.01.2018 17.30 CityZen App Meetup Nr. 4 CityZen app
27.01.2018 12.00 EasyGnuPG Workshop Open Labs
27.01.2018 10.00 Trajnim për komandat e Linux - Trajnimi 3 Linux
23.01.2018 09.00 Wikipedia editathon Shkolla "Ernest Koliqi" Wikimedia
20.01.2018 13.00 tmux Workshop Open Labs
20.01.2018 10.30 Introduction to IRC Open Labs
17.01.2018 18.00 Maptime Tirana 4 OpenStreetMap
16.01.2018 18.30 Nextcloud meetup Nr.3 Nextcloud
16.01.2018 16.00 Red Hat Career Days Red Hat
15.01.2018 17:00 Wikipedia 15th Anniversary Wikipedia
13.01.2018 10.00 CopyFest 2018 Day 2 Creative Commons
12.01.2018 18.00 CopyFest 2018 Day 1 Creative Commons
09.01.2018 18:00 Punëtori Git Aldo Ziflaj
04.01.2018 18:00 Blockchain Meetup Artiona Bogo & Elton Ngjela
2017 23.12.2017 12:00 Hacker Bazaar Open Labs
23.12.2017 10:00 Trajnim per komandat e Linux - Trajnimi 2 Linux
22.12.2017 17:00 LibreOffice Month 2017 - Takim i komunitetit LibreOffice
20.12.2017 10:00 Code Week 2017 Burrel CodeWeek
19.12.2017 10:00 Code Week 2017 Burrel CodeWeek
18.12.2017 10:00 Code Week 2017 Burrel CodeWeek
16.12.2017 16:00 LibreOffice Month 2017 - Collabora Online dhe Nextcloud LibreOffice
16.12.2017 10:00 Trajnim per komandat e Linux - Trajnimi 1 Linux
15.12.2017 19:00 Subjektiviteti i tekstit - Analizë me Python Fedora
13.12.2017 17.30 CityZen app Meetup 3 CityZen
12.12.2017 17.00 LibreOffice Month 2017 - Marketing dhe Design LibreOffice
10.12.2017 Wiki Weekend 2017 - Day 2 Wikimedia
09.12.2017 Wiki Weekend 2017 - Day 1 Wikimedia
06.12.2017 17.30 LibreOffice Month 2017 - Hyrje në LibreOffice LibreOffice
02.12.2017 16:00 Takim Anëtarësh - Nëntor & Dhjetor Open Labs
01.12.2017 18:00 Quad9 DNS Workshop Open Labs
25.11.2017 11:00 Wikimedia Diversity Editathon Wikimedia
18.11.2017 10:00 OpenStreetMap GeoWeek Tirana OpenStreetMap
16.11.2017 16:00 CityZen App Meetup Nr.2 CityZen
14.11.2017 17:00 Lançimi i Firefox Quantum 57 Mozilla Albania
08.11.2017 17:00 Introduction to Git Open Labs
28.10.2017 16:00 Takim anëtarësh-Tetor Open Labs
21.10.2017 18:00 From prototype to production Akiko (Japan) & Chris (Germany)
21.10.2017 15:00 Maptime Tirana 3 OpenStreetMap
18.10.2017 18:00 CityZen App - Meetup Nr.1 CityZen
09.10.2017 17:30 Takim i Wikimedianëve Wikimedia
04.10.2017 18:00 Firefox Quantum Sprint Mozilla
04.10.2017 16:00 End of RGSoC 2017 - Celebration Nextcloud
30.09.2017 10:00 Cryptoparty Tirana 2017 Open Labs
28.09.2017 18:00 Debian Meetup Nr.2 Debian
23.09.2017 16:00 Fedora Woman Day (FWD) 2017 Fedora
19.09.2017 16:00 Red Hat Career Day Red Hat
16.09.2017 16:00 Takim Anëtarësh - Shtator Open Labs
15.09.2017 18:00 LibreOffice Localization Sprint 10 LibreOffice
14.09.2017 17:00 OSCAL 2018 - takim i grupit organizativ Open Labs
13.09.2017 16:00 LulzBot 3D Printing Workshop Ura Design
12.09.2017 18:00 Mozilla Common Voice Workshop Mozilla
05.09.2017 19:30 Deep Learning me Python Fedora
31.08.2017 - 6.09.2017 FOSScamp Syros 2017 Ura Design
13.08.2017 19:00 OpenStreetMap Birthday party OpenStreetMap
31.07.2017 18:00 Nextcloud: sprint lokalizimi nr.3 Nextcloud
28.07.2017 16:00 Takim i anëtarëve të Open Labs Open Labs
26.07.2017 19:00 Fedora Loves Python workshop nr.2 Fedora
22.07.2017 19:00 5-vjetori i themelimit të Open Labs Open Labs
21.07.2017 18:00 Debian Meetup nr.1 Debian
11.07.2017 17:00 Wikipedia SQ - Open Day nr2 Wikimedia
05.07.2017 18:00 Fedora 26 Release Party Fedora
04.07.2017 18:00 Wikipedia SQ - Open Day Wikimedia
01.07.2017 18:00 Kick Off RGSoC 2017 - Celebration Open Labs
29.06.2017 18:00 Nextcloud l10n #2 Nextcloud
21.06.2017 Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia Open Labs
17.06.2017 16:00 Mozilla WebVR Workshop #2 Mozilla
17.06.2017 10:00 opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
16.06.2017 18:00 OpenStreetMap Meetup #1 OpenStreetMap
10.06.2017 & 11.06.2017 Puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli LibreOffice
31.05.2017 18:00 Fedora Meetup #7 Fedora
26.05.2017 18:00 Maptime Tirana nr 2 OpenStreetMap
20.05.2017 10:00 opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
15.05.2017 17:00 Nextcloud Meetup #2 Nextcloud
13.05.2017 & 14.05.2017 9:00 OSCAL 2017 Open Labs
26.04.2017 17:00 Document Freedom Day 2017 LibreOffice
20.04.2017 17:00 Fedora Localization Sprint #10 Fedora
19.04.2017 17:00 Mozilla WebVR Camp nr. 1 Mozilla
17.04.2017 17:00 Maptime Tirana nr. 1 OpenStreetMap
12.04.2017 16:00 Fedora Localization Sprint #9 Fedora
25.03.2017 & 26.03.2017 9:30 Linux Weekend 2017 GNU/Linux
18.03.2017 & 19.03.2017 10:00 48H Free Open Source Hackathon Tirana Open Labs
18.02.2017 11:00 OpenStreetMap Mapathon #9 OpenStreetMap
17.02.2017 17:30 Hyrje në JOSM OpenStreetMap
15.02.2017 17:00 Fedora Localization Sprint #8 Fedora
08.02.2017 17:30 Wikidata talk/workshop Wikimedia
28.01.2017 11:00 OpenStreetMap Mapathon #8 OpenStreetMap
25.01.2017 17:00 Open Source Design workshop nr.1 Open Source Design
23.01.2017 17:30 Nextcloud 11 Release Party Nextcloud
18.01.2017 17:00 Lokalizim i privacytools.io
14.01.2017 10:00 Sitepoint hackathon SitePoint
11.01.2017 17:00 OpenStreetMap Mapathon #7 OpenStreetMap
2016 28.12.2016 17:30 Nextcloud l10n #1 Nextcloud
22.12.2016 17:00 Fedora Loves Python Workshop #1 Fedora
21.12.2016 19:00 Festa e fundvitit në hackerspace Open Labs
21.12.2016 17:00 LibreOffice month 2016: Takim i komunitetit LibreOffice
17.12.2016 12:00 Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.2 Mozilla
15.12.2016 17:00 LibreOffice month 2016: Design and marketing LibreOffice
11.12.2016 16:00 Fedora 25 Release party Fedora
10.12.2016 15:00 LibreOffice month 2016: sprint lokalizimi LibreOffice
03.12.2016 & 04.12.2016 9:00 Wiki weekend Tirana 2016 Wikimedia
30.11.2016 17:00 OpenStreetMap Mapathon #6 OpenStreetMap
23.11.2016 17:30 Nextcloud Meetup #1 Nextcloud
20.11.2016 15:00 WikiProjekti Gratë Wikimedia
12.11.2016 16:00 Fedora Meetup #6 Fedora
2.11.2016 16:00 Wiki Loves Maps: Mapathon Wikimedia
29.10.2016 15:00 OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box Nextcloud
26.10.2016 Fedora Localization Sprint #7 Fedora
19.10.2016 17:00 OpenStreetMap Mapathon: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap OpenStreetMap
19.10.2016 15:00 Fedora Meetup #5 Fedora
17.10.2016 13:00 Code Week Albania 2016
12.10.2016 18:00 Nextcloud Workshop Nextcloud
11.10.2016 18:00 ADA Lovelace day Open Labs
10.10.2016 16:00 PHPList Hack Sprint PHPList
10.10.2016 15:00 OSHM1, i ftuar Iker Perez de Albeniz Villarroel
24.09.2016 16:00 Software Freedom Day 2016 LibreOffice
21.09.2016 18:00 Fedora Meetup #4 Fedora
21.09.2016 16:00 Zgjedhjet e bordit 2016 Open Labs
17.09.2016 17:00 Wiki Loves Earth 2016, ndarja e çmimeve Wikimedia
31.08.2016 17:00 MozCafé Tirana nr.6 me Giannis Konstantinidis Mozilla
27.08.2016 FOSSCamp Balkans 2016 Open Labs
27.07.2016 16:30 Wiki Loves Maps 2016 Wikimedia
20.07.2016 18:00 Fedora Localization Sprint #6 Fedora
19.07.2016 18:00 Fedora Women Day Fedora
16.07.2016 19:00 Open Labs feston 4 vjetorin Open Labs
09.07.2016 16:00 Fedora 24 Release party Fedora
06.07.2016 18:00 LibreOffice Localization Sprint nr.8 LibreOffice
06.07.2016 16:30 Wiki Loves Maps: Takimi nr.1 Wikimedia
25.06.2016 16:00 Mozcafe Tirana nr.5 Mozilla
04.06.2016 16:00 SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat
04.06.2016 16:00 SitePoint Meetup nr.3 SitePoint
01.06.2016 18:00 PHPList Localization Sprint #1 PHPList
30.05.2016 18:00 LibreOffice Localization Sprint nr.7 LibreOffice
19.05.2016 17:00 Linux Command-Line Workshop me James Halliday GNU/Linux
18.05.2016 16:00 OpenStreetMap Mapathon #5 OpenStreetMap
14.05.2016 & 15.05.2016 10:00 OSCAL 2016 Open Labs
30.04.2016 14:00 Fedora Localization Sprint #5 Fedora
20.04.2016 18:00 Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi Fedora
16.04.2016 16:00 OpenStreetMap Mapathon #4 OpenStreetMap
15.04.2016 18:00 Fedora Localization Sprint #4 Fedora
04.04.2016 18:00 Fedora Localization Sprint #3 Fedora
02.04.2016 16:00 Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.1 Mozilla
30.03.2016 18:00 Linux Meetup 2: Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit GNU/Linux
26.03.2016 16:00 Document Freedom day 2016 LibreOffice
23.03.2016 18:00 OpenStreetMap Mapathon #3 OpenStreetMap
05.03.2016 16:00 Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur Open Labs
27.02.2016 16:00 Mozcafe Tirana nr.4 Mozilla
13.02.2016 16:00 Mozcafe Tirana nr.3 Mozilla
06.02.2016 16:00 OpenStreetMap Mapathon #2 OpenStreetMap
23.01.2016 16:00 Fedora Localization Sprint #2 Fedora
16.01.2016 16:00 15 vjet Wikipedia - Editathon Wikipedia
07.01.2016 18:30 Linux Meetup- Njohje me sistemet operative GNU/Linux
2015 19.12.2015 16:00 Fedora Meetup #3 Fedora
12.12.2015 16:00 John Sturdy në Open Labs: prezantim për OSM dhe Makespaces OpenStreetMap
8.12.2015 18:00 OpenStreetMap: Takim i hapur nr.2 OpenStreetMap
05.12.2015 & 06.12.2015 9:30 Wiki weekend Tirana 2015 Wikimedia
26.11.2015 18:00 LibreOffice Localization Sprint nr.6 LibreOffice
24.11.2015 18:00 OpenStreetMap: Takim i hapur nr.1 OpenStreetMap
14.11.2015 18:00 OpenStreetMap: Takim i hapur nr.0 OpenStreetMap
14.11.2015 16:00 Fedora 23 Release party Fedora
7.11.2015 10:00 Mozilla Academy nr.5: Prezantim në Oficina & Harry Fultz Mozilla
05.11.2015 18:00 Projeksion: Dokumentari "CodeGirl" Open Labs
31.10.2015 16:00 Fedora Localization Sprint #1 Fedora
27.10.2015 18:00 Apliko për internship në Fedora Outreachy program 2015 Fedora
24.10.2015 16:00 LibreOffice: Localization Sprint nr.5 LibreOffice
17.10.2015 16:00 CodeWeek: histori të së përditshmes së koduesve
13.10.2015 17:00 Ada Lovelace Day 2015 Open Labs
08.10.2015 18:00 LibreOffice: Localization Sprint nr.4 Libre Office
06.10.2015 16:00 Wiki Loves Monuments - City Tour në Tiranë Wikimedia
03.10.2015 16:00 Mozilla Academy nr.4: Mozilla Albania Website Mozilla
30.09.2015 18:00 PHPList Albania User Group meetup #1 PHPList
26.09.2015 16:00 Mozilla Academy nr.3: Ardian Haxha prezanton Mozilla VR (Virtual Reality) Mozilla
23.09.2015 18:00 Wiki Loves Monuments: këshilla për pjesëmarrje në konkursin e fotografisë Wikimedia
19.09.2015 16:00 Mozilla Academy nr.2: Firefox OS Bugsprint Mozilla
12.09.2015 16:00 Mozilla Academy nr.1: Prezantim Mozilla
04.09.2015 18:00 Wiki Loves Monuments Shqipëri & Kosovë: Takim Informativ me Arianit Dobroshin Wikimedia
21.07.2015 18:00 3 vjetori i Open Labs Hackerspace Open Labs
15.07.2015 17:00 Fedora Meetup #2 Fedora
20.06.2015 16:00 LibreOffice Localization Sprint nr.3 LibreOffice
13.06.2015 16:00 LibreOffice Localization Sprint nr.2 LibreOffice
09.05.2015 & 10.05.2015 12:00 OSCAL 2015 Open Labs
24.04.2015 12:00 Wiki Women Camp
25.03.2015 19:00 Document Freedom Day 2015 LibreOffice
07.03.2015 16:00 Cyber Security Workshop
28.02.2015 & 01.03.2015 10:00 Mozilla weekend Tirana 2015 Mozilla
14.02.2015 16:00 I love Fedora Meetup Fedora
07.02.2015 16:00 Maratonë tritimi: The internet's own boy Open Labs
31.01.2015 16:00 Wordpress cafe nr.3 Wordpress
24.01.2015 16:00 Wikicafe Tirana nr.1 Wikipedia
17.01.2015 16:00 Wordpress cafe nr.2 Wordpress
17.01.2015 14:00 Webmacademy nr 7 në Open Labs
16.01.2015 15:30 LPI Open Day & Fedora Linux install-fest në Universitetin e Durrësit GNU/Linux
15.01.2015 13:30 LPI Open Day në Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Ekonomisë GNU/Linux
10.01.2015 16:00 LibreOffice cafe nr.2 LibreOffice
10.01.2015 14:00 Webmacademy nr 6 në Open Labs
2014 20.12.2014 16:00 Webmacademy nr 5 në Open Labs
17.12.2014 18:00 Mozcafe Tirana nr 3 Mozilla
13.12.2014 16:00 Webmacademy nr 4 në Open Labs
06.12.2014 16:00 Webmacademy nr 3 në Open Labs
03.12.2014 18:00 LibreOffice cafe nr.1 LibreOffice
29.11.2014 16:00 Webmacademy nr 2 në Open Labs
22.11.2014 16:00 Webmacademy nr 1 në Open Labs
08.11.2014 16:00 Wordpress cafe nr.1 Wordpress
03.11.2014 17:00 Si të përdorim command line
01.11.2014 & 02.11.2014 9:30 Wiki weekend Tirana 2014 Wikimedia
27.10.2014 18:00 Mozcafe Tirana nr.2 Mozilla
27.09.2014 16:00 Open Labs Maker party #1 Open Labs
16.09.2014 16:00 NetBSD - Meet & Greet with Marc Balmer NetBSD
13.09.2014 16:00 Sugru built night Open Labs
13.09.2014 13:00 LPI Albania open day nr.2 GNU/Linux
02.08.2014 17:00 Linux Kafe nr.3 GNU/Linux
30.07.2014 18:00 Arduino Workshop nr 3 Arduino
23.07.2014 18:00 Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com
16.07.2014 17:00 2 vjetori i Open Labs Hackerspace Open Labs
09.07.2014 19:00 Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi Wikimedia
07.07.2014 19:00 stoppërgjimeve: Bisedë e hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri Open Labs
05.07.2014 17:00 LPI Albania: Open day GNU/Linux
28.06.2014 16:00 L10N Sprint - maratonë lokalizimi Mozilla
21.06.2014 16:00 Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip Wikimedia
14.06.2014 16:00 LibreOffice:Localization Hackathon LibreOffice
07.06.2014 16:00 Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS
06.06.2014 16:00 Reset the Net: 1 vit pas skandalit të zbuluar nga Snowden
31.05.2014 16:00 Arduino Kafe 1: prezantim i website i komunitetit shqiptar Arduino Arduino
10.05.2014 16:00 Mozcafe Tirana nr.1 Mozilla
03.04.2014 & 04.04.2014 8:30 OSCAL 2014 Open Labs
19.04.2014 16:0 Linux Caffe nr 2 GNU/Linux
31.03.2014 19:00 Linux Caffe nr 1 GNU/Linux
29.03.2014 16:00 Arduino day 2014 Arduino
08.02.2014 & 09.02.2014 9:00 Mozilla Weekend 2014 Mozilla
01.02.2014 15:00 Open Source VOIP-Workshop
25.01.2014 14:30 Ubuntu User days 2014 Ubuntu
15.01.2014 19:00 Open Source Tools for your Art: create your website
2013 28.12.2013 19:00 Geek Bazaar i fundvitit nga Open Labs Open Labs
23.11.2013 15:00 Rasberry Pi workshop në Open Labs nr 0 Rasberry Pi
09.11.2013 15:00 Linux Installfest at Open Labs nr 0 GNU/Linux
02.11.2013 15:00 LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit LibreOffice
26.10.2013 15:00 LibreOffice: takim i grupit të përkthimit LibreOffice
23.10.2013 19:00 Mozilla Summit: sharing the experience Mozilla
19.10.2013 15:00 LibreOffice workshop 2 LibreOffice
12.10.2013 15:00 LibreOffice workshop 1 LibreOffice
05.10.2013 15:00 Projektojmë: DEFCON the documentary Open Labs
28.09.2013 15:00 EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU GNU/Linux
21.09.2013 15:00 Wikipedia workshop në Open Labs Wikipedia
28.08.2013 19:00 Instructables build night
03.08.2013 18:00 HTML Workshop HTML
24.07.2013 19:00 Weekly Meeting Open Labs
18.07.2013 19:00 Open Steps workshop në Open Labs Open Labs
16.06.2013 19:00 Festojmë 1 vit Open Labs Open Labs
01.06.2013 15:00 Audacity: Workshop për editorin muzikor open source Open Labs
25.05.2013 15:00 Wordpress 10th Anniversary Wordpress
18.05.2013 15:00 Linux Training Session nr 2
11.05.2013 15:00 Linux Training Session nr 1 GNU/Linux
04.05.2013 12:00 C++ Workshop nr 2 C++
13.04.2013 15:00 WMKIT - WORKSHOP Open Labs
30.03.2013 15:00 Document Freedom Day 2013 LibreOffice
09.03.2013 15:00 Handson: Tomb Raider - The Lost Dominion Open Labs
02.03.2013 15:00 Ubuntu Jam në Tiranë Ubuntu
8.02.2013 16:30 Premiera botërore e dokumentarit për The Pirate Bay edhe në Tiranë Open Labs
2012 19.12.2012 19:30 Projektime për Blender Open Labs
7.12.2012 19:00 Open Labs prezanton: kliko.al Open Labs
14.11.2012 19:30 Projektojmë: Erik Topol dhe e ardhmja pa tel e mjekësisë Open Labs
7.11.2012 19:30 Open Labs Prezanton: Michael Anti - Mbrapa Firewall të madh Kinez
03.11.2012 19:00 Catastroika në shqip Open Labs
31.10.2012 19:30 Open Labs preznaton: TED talks në shqip (edicioni 121031) Open Labs
27.10.2012 12:00 Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween Open Labs
24.10.2012 19:00 TED talks në shqip Open Labs
13.10.2012 18:30 Firefox & Thunderbird release party Mozilla