Aktivitete

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 19:09, 23 March 2018 by Anisa (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

  • Çdo të enjte në 17.30 - 19.30 ka takim të grupit organizativ të OSCAL 2018.
  • Çdo të enjte në 19.30 - 20:30 ka takim të grupit organizativ të LibOCon 2018.
  • Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
  • Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh
Viti Data Ora Emri Projekti
2018 24.03.2018 Open Food Facts Open Food Facts
17.03.2018 16:00 Google Summer of Code dhe Outreachy në Fedora Fedora
15.03.2018 15:00 Public Money Public Code campaign - localization Nr.1 FSFE
03.03.2018 09:00 Debian Bug Squashing Party Debian
23.02.2018 18:30 Maptime Tirana 5 Maptime
20.02.2018 17:00 Nextcloud Release Party Nextcloud
19.02.2018 17:00 CityZen App Meetup Nr. 5 CityZen app
17.02.2018 18:00 Open Source Design Workshop Open Source Design
31.01.2018 17.30 CityZen App Meetup Nr. 4 CityZen app
27.01.2018 12.00 EasyGnuPG Workshop
27.01.2018 10.00 Trajnim për komandat e Linux - Trajnimi 3 Linux
23.01.2018 09.00 Wikipedia editathon Shkolla "Ernest Koliqi" Wikimedia
20.01.2018 13.00 tmux Workshop Open Labs
20.01.2018 10.30 Introduction to IRC Open Labs
17.01.2018 18.00 Maptime Tirana 4 OpenStreetMap
16.01.2018 18.30 Nextcloud meetup Nr.3 Nextcloud
16.01.2018 16.00 Red Hat Career Days Red Hat
15.01.2018 17:00 Wikipedia 15th Anniversary Wikipedia
13.01.2018 10.00 CopyFest 2018 Day 2 Creative Commons
12.01.2018 18.00 CopyFest 2018 Day 1 Creative Commons
09.01.2018 18.00 Punëtori Git Aldo Ziflaj
04.01.2018 18.00 Blockchain Meetup Artiona Bogo & Elton Ngjela
2017 23.12.2017 12:00 Hacker Bazaar Open Labs
23.12.2017 10:00 Trajnim per komandat e Linux - Trajnimi 2 Linux
22.12.2017 17:00 LibreOffice Month 2017 - Takim i komunitetit LibreOffice
20.12.2017 10:00 Code Week 2017 Burrel CodeWeek
19.12.2017 10:00 Code Week 2017 Burrel CodeWeek
18.12.2017 10:00 Code Week 2017 Burrel CodeWeek
16.12.2017 16:00 LibreOffice Month 2017 - Collabora Online dhe Nextcloud LibreOffice
16.12.2017 10:00 Trajnim per komandat e Linux - Trajnimi 1 Linux
15.12.2017 19:00 Subjektiviteti i tekstit - Analizë me Python Fedora
13.12.2017 17.30 CityZen app Meetup 3 CityZen
12.12.2017 17.00 LibreOffice Month 2017 - Marketing dhe Design LibreOffice
10.12.2017 Wiki Weekend 2017 - Day 2 Wikimedia
09.12.2017 Wiki Weekend 2017 - Day 1 Wikimedia
06.12.2017 17.30 LibreOffice Month 2017 - Hyrje në LibreOffice LibreOffice
02.12.2017 16:00 Takim Anëtarësh - Nëntor & Dhjetor Open Labs
01.12.2017 18:00 Quad9 DNS Workshop Open Labs
25.11.2017 11:00 Wikimedia Diversity Editathon Wikimedia
18.11.2017 10:00 OpenStreetMap GeoWeek Tirana OpenStreetMap
16.11.2017 16:00 CityZen App Meetup Nr.2 CityZen
14.11.2017 17:00 Lançimi i Firefox Quantum 57 Mozilla Albania
08.11.2017 17:00 Introduction to Git Open Labs
28.10.2017 16:00 Takim anëtarësh-Tetor Open Labs
21.10.2017 18:00 From prototype to production Akiko (Japan) & Chris (Germany)
21.10.2017 15:00 Maptime Tirana 3 OpenStreetMap
18.10.2017 18:00 CityZen App - Meetup Nr.1 CityZen
09.10.2017 17:30 Takim i Wikimedianëve Wikimedia
04.10.2017 18:00 Firefox Quantum Sprint Mozilla
04.10.2017 16:00 End of RGSoC 2017 - Celebration Nextcloud
30.09.2017 10:00 Cryptoparty Tirana 2017 Open Labs
28.09.2017 18:00 Debian Meetup Nr.2 Debian
23.09.2017 16:00 Fedora Woman Day (FWD) 2017 Fedora
19.09.2017 16:00 Red Hat Career Day Red Hat
16.09.2017 16:00 Takim Anëtarësh - Shtator Open Labs
15.09.2017 18:00 LibreOffice Localization Sprint 10 LibreOffice
14.09.2017 17:00 OSCAL 2018 - takim i grupit organizativ Open Labs
13.09.2017 16:00 LulzBot 3D Printing Workshop Ura Design
12.09.2017 18:00 Mozilla Common Voice Workshop Mozilla
05.09.2017 19:30 Deep Learning me Python Fedora
31.08.2017 - 6.09.2017 FOSScamp Syros 2017 Ura Design
13.08.2017 19:00 OpenStreetMap Birthday party OpenStreetMap
31.07.2017 18:00 Nextcloud: sprint lokalizimi nr.3 Nextcloud
28.07.2017 16:00 Takim i anëtarëve të Open Labs Open Labs
26.07.2017 19:00 Fedora Loves Python workshop nr.2 Fedora
22.07.2017 19:00 5-vjetori i themelimit të Open Labs Open Labs
21.07.2017 18:00 Debian Meetup nr.1 Debian
11.07.2017 17:00 Wikipedia SQ - Open Day nr2 Wikimedia
05.07.2017 18:00 Fedora 26 Release Party Fedora
04.07.2017 18:00 Wikipedia SQ - Open Day Wikimedia
01.07.2017 18:00 Kick Off RGSoC 2017 - Celebration Open Labs
29.06.2017 18:00 Nextcloud l10n #2 Nextcloud
21.06.2017 Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia Open Labs
17.06.2017 16:00 Mozilla WebVR Workshop #2 Mozilla
17.06.2017 10:00 opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
16.06.2017 18:00 OpenStreetMap Meetup #1 OpenStreetMap
10.06.2017 & 11.06.2017 Puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli LibreOffice
31.05.2017 18:00 Fedora Meetup #7 Fedora
26.05.2017 18:00 Maptime Tirana nr 2 OpenStreetMap
20.05.2017 10:00 opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
15.05.2017 17:00 Nextcloud Meetup #2 Nextcloud
13.05.2017 & 14.05.2017 9:00 OSCAL 2017 Open Labs
26.04.2017 17:00 Document Freedom Day 2017 LibreOffice
20.04.2017 17:00 Fedora Localization Sprint #10 Fedora
19.04.2017 17:00 Mozilla WebVR Camp nr. 1 Mozilla
17.04.2017 17:00 Maptime Tirana nr. 1 OpenStreetMap
12.04.2017 16:00 Fedora Localization Sprint #9 Fedora
25.03.2017 & 26.03.2017 9:30 Linux Weekend 2017 GNU/Linux
18.03.2017 & 19.03.2017 10:00 48H Free Open Source Hackathon Tirana Open Labs
18.02.2017 11:00 OpenStreetMap Mapathon #9 OpenStreetMap
17.02.2017 17:30 Hyrje në JOSM OpenStreetMap
15.02.2017 17:00 Fedora Localization Sprint #8 Fedora
08.02.2017 17:30 Wikidata talk/workshop Wikimedia
28.01.2017 11:00 OpenStreetMap Mapathon #8 OpenStreetMap
25.01.2017 17:00 Open Source Design workshop nr.1 Open Source Design
23.01.2017 17:30 Nextcloud 11 Release Party Nextcloud
18.01.2017 17:00 Lokalizim i privacytools.io
14.01.2017 10:00 Sitepoint hackathon SitePoint
11.01.2017 17:00 OpenStreetMap Mapathon #7 OpenStreetMap
2016 28.12.2016 17:30 Nextcloud l10n #1 Nextcloud
22.12.2016 17:00 Fedora Loves Python Workshop #1 Fedora
21.12.2016 19:00 Festa e fundvitit në hackerspace Open Labs
21.12.2016 17:00 LibreOffice month 2016: Takim i komunitetit LibreOffice
17.12.2016 12:00 Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.2 Mozilla
15.12.2016 17:00 LibreOffice month 2016: Design and marketing LibreOffice
11.12.2016 16:00 Fedora 25 Release party Fedora
10.12.2016 15:00 LibreOffice month 2016: sprint lokalizimi LibreOffice
03.12.2016 & 04.12.2016 9:00 Wiki weekend Tirana 2016 Wikimedia
30.11.2016 17:00 OpenStreetMap Mapathon #6 OpenStreetMap
23.11.2016 17:30 Nextcloud Meetup #1 Nextcloud
20.11.2016 15:00 WikiProjekti Gratë Wikimedia
12.11.2016 16:00 Fedora Meetup #6 Fedora
2.11.2016 16:00 Wiki Loves Maps: Mapathon Wikimedia
29.10.2016 15:00 OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box Nextcloud
26.10.2016 Fedora Localization Sprint #7 Fedora
19.10.2016 17:00 OpenStreetMap Mapathon: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap OpenStreetMap
19.10.2016 15:00 Fedora Meetup #5 Fedora
17.10.2016 13:00 Code Week Albania 2016
12.10.2016 18:00 Nextcloud Workshop Nextcloud
11.10.2016 18:00 ADA Lovelace day Open Labs
10.10.2016 16:00 PHPList Hack Sprint PHPList
10.10.2016 15:00 OSHM1, i ftuar Iker Perez de Albeniz Villarroel
24.09.2016 16:00 Software Freedom Day 2016 LibreOffice
21.09.2016 18:00 Fedora Meetup #4 Fedora
21.09.2016 16:00 Zgjedhjet e bordit 2016 Open Labs
17.09.2016 17:00 Wiki Loves Earth 2016, ndarja e çmimeve Wikimedia
31.08.2016 17:00 MozCafé Tirana nr.6 me Giannis Konstantinidis Mozilla
27.08.2016 FOSSCamp Balkans 2016 Open Labs
27.07.2016 16:30 Wiki Loves Maps 2016 Wikimedia
20.07.2016 18:00 Fedora Localization Sprint #6 Fedora
19.07.2016 18:00 Fedora Women Day Fedora
16.07.2016 19:00 Open Labs feston 4 vjetorin Open Labs
09.07.2016 16:00 Fedora 24 Release party Fedora
06.07.2016 18:00 LibreOffice Localization Sprint nr.8 LibreOffice
06.07.2016 16:30 Wiki Loves Maps: Takimi nr.1 Wikimedia
25.06.2016 16:00 Mozcafe Tirana nr.5 Mozilla
04.06.2016 16:00 SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat
04.06.2016 16:00 SitePoint Meetup nr.3 SitePoint
01.06.2016 18:00 PHPList Localization Sprint #1 PHPList
30.05.2016 18:00 LibreOffice Localization Sprint nr.7 LibreOffice
19.05.2016 17:00 Linux Command-Line Workshop me James Halliday GNU/Linux
18.05.2016 16:00 OpenStreetMap Mapathon #5 OpenStreetMap
14.05.2016 & 15.05.2016 10:00 OSCAL 2016 Open Labs
30.04.2016 14:00 Fedora Localization Sprint #5 Fedora
20.04.2016 18:00 Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi Fedora
16.04.2016 16:00 OpenStreetMap Mapathon #4 OpenStreetMap
15.04.2016 18:00 Fedora Localization Sprint #4 Fedora
04.04.2016 18:00 Fedora Localization Sprint #3 Fedora
02.04.2016 16:00 Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.1 Mozilla
30.03.2016 18:00 Linux Meetup 2: Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit GNU/Linux
26.03.2016 16:00 Document Freedom day 2016 LibreOffice
23.03.2016 18:00 OpenStreetMap Mapathon #3 OpenStreetMap
05.03.2016 16:00 Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur Open Labs
27.02.2016 16:00 Mozcafe Tirana nr.4 Mozilla
13.02.2016 16:00 Mozcafe Tirana nr.3 Mozilla
06.02.2016 16:00 OpenStreetMap Mapathon #2 OpenStreetMap
23.01.2016 16:00 Fedora Localization Sprint #2 Fedora
16.01.2016 16:00 15 vjet Wikipedia - Editathon Wikipedia
07.01.2016 18:30 Linux Meetup- Njohje me sistemet operative GNU/Linux
2015 19.12.2015 16:00 Fedora Meetup #3 Fedora
12.12.2015 16:00 John Sturdy në Open Labs: prezantim për OSM dhe Makespaces OpenStreetMap
8.12.2015 18:00 OpenStreetMap: Takim i hapur nr.2 OpenStreetMap
05.12.2015 & 06.12.2015 9:30 Wiki weekend Tirana 2015 Wikimedia
26.11.2015 18:00 LibreOffice Localization Sprint nr.6 LibreOffice
24.11.2015 18:00 OpenStreetMap: Takim i hapur nr.1 OpenStreetMap
14.11.2015 18:00 OpenStreetMap: Takim i hapur nr.0 OpenStreetMap
14.11.2015 16:00 Fedora 23 Release party Fedora
7.11.2015 10:00 Mozilla Academy nr.5: Prezantim në Oficina & Harry Fultz Mozilla
05.11.2015 18:00 Projeksion: Dokumentari "CodeGirl" Open Labs
31.10.2015 16:00 Fedora Localization Sprint #1 Fedora
27.10.2015 18:00 Apliko për internship në Fedora Outreachy program 2015 Fedora
24.10.2015 16:00 LibreOffice: Localization Sprint nr.5 LibreOffice
17.10.2015 16:00 CodeWeek: histori të së përditshmes së koduesve
13.10.2015 17:00 Ada Lovelace Day 2015 Open Labs
08.10.2015 18:00 LibreOffice: Localization Sprint nr.4 Libre Office
06.10.2015 16:00 Wiki Loves Monuments - City Tour në Tiranë Wikimedia
03.10.2015 16:00 Mozilla Academy nr.4: Mozilla Albania Website Mozilla
30.09.2015 18:00 PHPList Albania User Group meetup #1 PHPList
26.09.2015 16:00 Mozilla Academy nr.3: Ardian Haxha prezanton Mozilla VR (Virtual Reality) Mozilla
23.09.2015 18:00 Wiki Loves Monuments: këshilla për pjesëmarrje në konkursin e fotografisë Wikimedia
19.09.2015 16:00 Mozilla Academy nr.2: Firefox OS Bugsprint Mozilla
12.09.2015 16:00 Mozilla Academy nr.1: Prezantim Mozilla
04.09.2015 18:00 Wiki Loves Monuments Shqipëri & Kosovë: Takim Informativ me Arianit Dobroshin Wikimedia
21.07.2015 18:00 3 vjetori i Open Labs Hackerspace Open Labs
15.07.2015 17:00 Fedora Meetup #2 Fedora
20.06.2015 16:00 LibreOffice Localization Sprint nr.3 LibreOffice
13.06.2015 16:00 LibreOffice Localization Sprint nr.2 LibreOffice
09.05.2015 & 10.05.2015 12:00 OSCAL 2015 Open Labs
24.04.2015 12:00 Wiki Women Camp
25.03.2015 19:00 Document Freedom Day 2015 LibreOffice
07.03.2015 16:00 Cyber Security Workshop
28.02.2015 & 01.03.2015 10:00 Mozilla weekend Tirana 2015 Mozilla
14.02.2015 16:00 I love Fedora Meetup Fedora
07.02.2015 16:00 Maratonë tritimi: The internet's own boy Open Labs
31.01.2015 16:00 Wordpress cafe nr.3 Wordpress
24.01.2015 16:00 Wikicafe Tirana nr.1 Wikipedia
17.01.2015 16:00 Wordpress cafe nr.2 Wordpress
17.01.2015 14:00 Webmacademy nr 7 në Open Labs
16.01.2015 15:30 LPI Open Day & Fedora Linux install-fest në Universitetin e Durrësit GNU/Linux
15.01.2015 13:30 LPI Open Day në Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Ekonomisë GNU/Linux
10.01.2015 16:00 LibreOffice cafe nr.2 LibreOffice
10.01.2015 14:00 Webmacademy nr 6 në Open Labs
2014 20.12.2014 16:00 Webmacademy nr 5 në Open Labs
17.12.2014 18:00 Mozcafe Tirana nr 3 Mozilla
13.12.2014 16:00 Webmacademy nr 4 në Open Labs
06.12.2014 16:00 Webmacademy nr 3 në Open Labs
03.12.2014 18:00 LibreOffice cafe nr.1 LibreOffice
29.11.2014 16:00 Webmacademy nr 2 në Open Labs
22.11.2014 16:00 Webmacademy nr 1 në Open Labs
08.11.2014 16:00 Wordpress cafe nr.1 Wordpress
03.11.2014 17:00 Si të përdorim command line
01.11.2014 & 02.11.2014 9:30 Wiki weekend Tirana 2014 Wikimedia
27.10.2014 18:00 Mozcafe Tirana nr.2 Mozilla
27.09.2014 16:00 Open Labs Maker party #1 Open Labs
16.09.2014 16:00 NetBSD - Meet & Greet with Marc Balmer NetBSD
13.09.2014 16:00 Sugru built night Open Labs
13.09.2014 13:00 LPI Albania open day nr.2 GNU/Linux
02.08.2014 17:00 Linux Kafe nr.3 GNU/Linux
30.07.2014 18:00 Arduino Workshop nr 3 Arduino
23.07.2014 18:00 Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com
16.07.2014 17:00 2 vjetori i Open Labs Hackerspace Open Labs
09.07.2014 19:00 Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi Wikimedia
07.07.2014 19:00 stoppërgjimeve: Bisedë e hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri Open Labs
05.07.2014 17:00 LPI Albania: Open day GNU/Linux
28.06.2014 16:00 L10N Sprint - maratonë lokalizimi Mozilla
21.06.2014 16:00 Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip Wikimedia
14.06.2014 16:00 LibreOffice:Localization Hackathon LibreOffice
07.06.2014 16:00 Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS
06.06.2014 16:00 Reset the Net: 1 vit pas skandalit të zbuluar nga Snowden
31.05.2014 16:00 Arduino Kafe 1: prezantim i website i komunitetit shqiptar Arduino Arduino
10.05.2014 16:00 Mozcafe Tirana nr.1 Mozilla
03.04.2014 & 04.04.2014 8:30 OSCAL 2014 Open Labs
19.04.2014 16:0 Linux Caffe nr 2 GNU/Linux
31.03.2014 19:00 Linux Caffe nr 1 GNU/Linux
29.03.2014 16:00 Arduino day 2014 Arduino
08.02.2014 & 09.02.2014 9:00 Mozilla Weekend 2014 Mozilla
01.02.2014 15:00 Open Source VOIP-Workshop
25.01.2014 14:30 Ubuntu User days 2014 Ubuntu
15.01.2014 19:00 Open Source Tools for your Art: create your website
2013 28.12.2013 19:00 Geek Bazaar i fundvitit nga Open Labs Open Labs
23.11.2013 15:00 Rasberry Pi workshop në Open Labs nr 0 Rasberry Pi
09.11.2013 15:00 Linux Installfest at Open Labs nr 0 GNU/Linux
02.11.2013 15:00 LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit LibreOffice
26.10.2013 15:00 LibreOffice: takim i grupit të përkthimit LibreOffice
23.10.2013 19:00 Mozilla Summit: sharing the experience Mozilla
19.10.2013 15:00 LibreOffice workshop 2 LibreOffice
12.10.2013 15:00 LibreOffice workshop 1 LibreOffice
05.10.2013 15:00 Projektojmë: DEFCON the documentary Open Labs
28.09.2013 15:00 EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU GNU/Linux
21.09.2013 15:00 Wikipedia workshop në Open Labs Wikipedia
28.08.2013 19:00 Instructables build night
03.08.2013 18:00 HTML Workshop HTML
24.07.2013 19:00 Weekly Meeting Open Labs
18.07.2013 19:00 Open Steps workshop në Open Labs Open Labs
16.06.2013 19:00 Festojmë 1 vit Open Labs Open Labs
01.06.2013 15:00 Audacity: Workshop për editorin muzikor open source Open Labs
25.05.2013 15:00 Wordpress 10th Anniversary Wordpress
18.05.2013 15:00 Linux Training Session nr 2
11.05.2013 15:00 Linux Training Session nr 1 GNU/Linux
04.05.2013 12:00 C++ Workshop nr 2 C++
13.04.2013 15:00 WMKIT - WORKSHOP Open Labs
30.03.2012 15:00 Document Freedom Day 2013 LibreOffice
09.03.2013 15:00 Handson: Tomb Raider - The Lost Dominion Open Labs
02.03.2013 15:00 Ubuntu Jam në Tiranë Ubuntu
8.02.2013 16:30 Premiera botërore e dokumentarit për The Pirate Bay edhe në Tiranë Open Labs
2012 19.12.2012 19:30 Projektime për Blender Open Labs
7.12.2012 19:00 Open Labs prezanton: kliko.al Open Labs
14.11.2012 19:30 Projektojmë: Erik Topol dhe e ardhmja pa tel e mjekësisë Open Labs
7.11.2012 19:30 Open Labs Prezanton: Michael Anti - Mbrapa Firewall të madh Kinez
03.11.2012 19:00 Catastroika në shqip Open Labs
31.10.2012 19:30 Open Labs preznaton: TED talks në shqip (edicioni 121031) Open Labs
27.10.2012 12:00 Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween Open Labs
24.10.2012 19:00 TED talks në shqip Open Labs
13.10.2012 18:30 Firefox & Thunderbird release party Mozilla