Aktivitete

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 21:20, 21 July 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Tabela e aktiviteteve)
Jump to navigation Jump to search

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

Viti Data Emri Projekti
2017 30.09.2017 Cryptoparty Tirana 2017
30.09.2017 Cryptotools for journalists
31.08.2017 FOSScamp Syros 2017 Open Labs
22.07.2017 5-vjetori i themelimit të Open Labs Open Labs
21.07.2017 Debian Meetup nr.1 Debian
11.07.2017 Wikipedia SQ - Open Day nr2 Wikipedia
05.07.2017 Fedora 26 Release Party Fedora
04.07.2017 Wikipedia SQ - Open Day Wikipedia
01.07.2017 Kick Off RGSoC 2017 - Celebration Open Labs
29.06.2017 Nextcloud l10n #2 Nextcloud
21.06.2017 Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia Open Labs
17.06.2017 Mozilla WebVR Workshop #2 Mozilla
17.06.2017 opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
16.06.2017 OpenStreetMap Meetup #1 OpenStreetMap
10.06.2017 & 11.06.2017 Puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli LibreOffice
31.05.2017 Fedora Meetup #7 Fedora
26.05.2017 Maptime Tirana nr 2 OpenStreetMap
20.05.2017 opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
15.05.2017 Nextcloud Meetup #2 Nextcloud
13.05.2017 & 14.05.2017 OSCAL 2017 Open Labs
26.04.2017 Document Freedom Day 2017
20.04.2017 Fedora Localization Sprint #10 Fedora
19.04.2017 Mozilla WebVR Camp nr. 1 Mozilla
17.04.2017 Maptime Tirana nr. 1 OpenStreetMap
12.04.2017 Fedora Localization Sprint #9 Fedora
25.03.2017 & 26.03.2017 Linux Weekend 2017 GNU/Linux
18.03.2017 & 19.03.2017 48H Free Open Source Hackathon Tirana Open Labs
18.02.2017 OpenStreetMap Mapathon #9 OpenStreetMap
17.02.2017 Hyrje në JOSM OpenStreetMap
15.02.2017 Fedora Localization Sprint #8 Fedora
08.02.2017 Wikidata talk/workshop Wikimedia
28.01.2017 OpenStreetMap Mapathon #8 OpenStreetMap
25.01.2017 Open Source Design workshop nr.1
23.01.2017 Nextcloud Release Party Nextcloud
18.01.2017 Lokalizim i privacytools.io
14.01.2017 Sitepoint hackathon Sitepoint
11.01.2017 OpenStreetMap Mapathon #7 OpenStreetMap
2016 28.12.2016 Nextcloud #1 Nextcloud
22.12.2017 Fedora Loves Python Workshop #1 Fedora
17.12.2016 Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #2 Mozilla
11.12.2016 Fedora Release party Fedora
10.12.2016 Muaji i LibreOffice në OpenLab Hackerspace LibreOffice
03.12.2016 & 04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016 Wikimedia
30.11.2016 OpenStreetMap Mapathon #6 OpenStreetMap
23.11.2016 Nextcloud Meetup #1 Nextcloud
12.11.2016 Fedora Meetup #6 Fedora
29.10.2016 OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box Nextcloud
26.10.2016 Fedora Localization Sprint #7 Fedora
19.10.2016 Fedora Meetup #5 Fedora
19.10.2016 OpenStreetMap Mapathon #5: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap OpenStreetMap
12.10.2016 Nextcloud Workshop #1 Nextcloud
11.10.2016 ADA Lovelace day
10.10.2016 PHPList Hack Sprint PHPList
21.09.2016 Fedora Meetup #4 Fedora
21.09.2016 Zgjedhjet e bordit 2016


2017

Janar

Shkurt

Mars

Prill

Maj

Qershor

Korrik

Gusht

Shtator

Tetor

Nëntor

Dhjetor

2016

  • Janar
  • Shtator
  • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

28.02.2015-01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015;

  • Dhjetor

05.12.2015-06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015;


2014

2013

2012 (year zero)


  • Dhjetor