Aktivitete

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 19:19, 16 March 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (shtova permbajtje)
Jump to navigation Jump to search

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

  • Open Source Conference Albania 2017


2015

2014

2013

2012 (year zero)