Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎2017: shtova aktivitetin Mozilla VR nr1)
Line 3: Line 3:
== 2017==
== 2017==
* 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];
* 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];
* 19.04.2017 @ 17.00 [[Mozilla WebVR Camp #1]];
* 19.04.2017 @ 17.00 [[Mozilla WebVR Camp nr. 1]];
* 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];
* 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];Revision as of 15:36, 1 April 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

2015

2014

2013

2012 (year zero)

  • Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.