Difference between revisions of "Aktivitete"

Jump to navigation Jump to search
Line 43: Line 43:
|[[PreservingWB: Tirana Day]] #1
|[[PreservingWB: Tirana Day]] #1
|RYCO & Open Labs
|RYCO & Open Labs
|-
|28.04.2020
|18:00
|[[Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero]]
|FLOSSK & OL
|-
|-
|25.04.2020
|25.04.2020