Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Shtova kolonën e orës.)
Line 9: Line 9:
! Projekti
! Projekti
|-
|-
! rowspan=49 | 2017  
! rowspan="49" | 2017  
| 30.09.2017
| 30.09.2017
|
|
Line 26: Line 26:
|-  
|-  
| 23.09.2017
| 23.09.2017
|
|16:00
| [[Fedora Woman Day (FWD) 2017]]
| [[Fedora Woman Day (FWD) 2017]]
| Fedora
| Fedora
Line 257: Line 257:
<!-- Aktivitete per vitin 2016 -->
<!-- Aktivitete per vitin 2016 -->! rowspan="60" | 2016
 
! rowspan=60 | 2016
| 28.12.2016
| 28.12.2016
|
|
Line 565: Line 563:
Aktvitetet e vitit 2015
Aktvitetet e vitit 2015
-->
-->
 
! rowspan="43" | 2015
! rowspan=43 | 2015
| 19.12.2015
| 19.12.2015
|
|
Line 784: Line 781:


<!-- viti 2014 -->
<!-- viti 2014 -->
 
! rowspan="38" | 2014
! rowspan=38 | 2014
| 20.12.2014
| 20.12.2014
|
|
Line 978: Line 974:


<!--  viti 2013 -->
<!--  viti 2013 -->
 
! rowspan="24" | 2013
! rowspan=24 | 2013
| 28.12.2013
| 28.12.2013
|
|
Line 1,101: Line 1,096:


<!-- viti 2012 -->
<!-- viti 2012 -->
 
! rowspan="7" | 2012
! rowspan=7 | 2012
| 19.12.2012
| 19.12.2012
|
|

Revision as of 21:58, 11 September 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

Viti Data Ora Emri Projekti
2017 30.09.2017 Cryptoparty Tirana 2017 Open Labs
29.09.2017 Cryptotools for journalists TBA
27.09.2017 Debian Meetup nr.2 Debian
23.09.2017 16:00 Fedora Woman Day (FWD) 2017 Fedora
19.09.2017 16.00 Red Hat Career Day Open Labs Hackerspace
16.09.2017 Takim Anëtarësh - Shtator Open Labs Hackerspace
15.09.2017 18:00 LibreOffice Localization Sprint 10 LibreOffice
13.09.2017 LulzBot 3D Printing Workshop Ura Design
12.09.2017 Mozilla Common Voice Workshop Mozilla
05.09.2017 19.30 Deep Learning me Python Fedora
31.08.2017 - 6.09.2017 FOSScamp Syros 2017 Ura Design
13.08.2017 OpenStreetMap Birthday party OpenStreetMap
31.07.2017 Nextcloud: sprint lokalizimi nr.3 Nextcloud
28.07.2017 16.00 Takim i anëtarëve të Open Labs Open Labs Hackerspace
26.07.2017 Fedora Loves Python workshop nr.2 Fedora
22.07.2017 5-vjetori i themelimit të Open Labs Open Labs
21.07.2017 Debian Meetup nr.1 Debian
11.07.2017 17.00 Wikipedia SQ - Open Day nr2 Wikipedia
05.07.2017 Fedora 26 Release Party Fedora
04.07.2017 Wikipedia SQ - Open Day Wikipedia
01.07.2017 Kick Off RGSoC 2017 - Celebration Open Labs
29.06.2017 Nextcloud l10n #2 Nextcloud
21.06.2017 Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia Open Labs
17.06.2017 Mozilla WebVR Workshop #2 Mozilla
17.06.2017 opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
16.06.2017 OpenStreetMap Meetup #1 OpenStreetMap
10.06.2017 & 11.06.2017 Puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli LibreOffice
31.05.2017 Fedora Meetup #7 Fedora
26.05.2017 Maptime Tirana nr 2 OpenStreetMap
20.05.2017 opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
15.05.2017 Nextcloud Meetup #2 Nextcloud
13.05.2017 & 14.05.2017 OSCAL 2017 Open Labs
26.04.2017 Document Freedom Day 2017 LibreOffice
20.04.2017 Fedora Localization Sprint #10 Fedora
19.04.2017 Mozilla WebVR Camp nr. 1 Mozilla
17.04.2017 Maptime Tirana nr. 1 OpenStreetMap
12.04.2017 Fedora Localization Sprint #9 Fedora
25.03.2017 & 26.03.2017 Linux Weekend 2017 GNU/Linux
18.03.2017 & 19.03.2017 48H Free Open Source Hackathon Tirana Open Labs
18.02.2017 OpenStreetMap Mapathon #9 OpenStreetMap
17.02.2017 Hyrje në JOSM OpenStreetMap
15.02.2017 Fedora Localization Sprint #8 Fedora
08.02.2017 Wikidata talk/workshop Wikimedia
28.01.2017 OpenStreetMap Mapathon #8 OpenStreetMap
25.01.2017 Open Source Design workshop nr.1 Open Source Design
23.01.2017 Nextcloud 11 Release Party Nextcloud
18.01.2017 Lokalizim i privacytools.io
14.01.2017 Sitepoint hackathon Sitepoint
11.01.2017 OpenStreetMap Mapathon #7 OpenStreetMap
2016 28.12.2016 Nextcloud l10n #1 Nextcloud
22.12.2016 Fedora Loves Python Workshop #1 Fedora
21.12.2016 Festa e fundvitit në hackerspace Open Labs
21.12.2016 LibreOffice month 2016: Takim i komunitetit LibreOffice
17.12.2016 Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.2 Mozilla
15.12.2016 LibreOffice month 2016: Design and marketing LibreOffice
11.12.2016 Fedora 25 Release party Fedora
10.12.2016 LibreOffice month 2016: sprint lokalizimi LibreOffice
03.12.2016 & 04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016 Wikimedia
30.11.2016 OpenStreetMap Mapathon #6 OpenStreetMap
23.11.2016 Nextcloud Meetup #1 Nextcloud
20.11.2016 WikiProjekti Gratë Wikipedia
12.11.2016 Fedora Meetup #6 Fedora
2.11.2016 Wiki Loves Maps: Mapathon Wikipedia
29.10.2016 OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box Nextcloud
26.10.2016 Fedora Localization Sprint #7 Fedora
19.10.2016 Fedora Meetup #5 Fedora
19.10.2016 OpenStreetMap Mapathon: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap OpenStreetMap
17.10.2016 Code Week Albania 2016
12.10.2016 Nextcloud Workshop Nextcloud
11.10.2016 ADA Lovelace day Open Labs
10.10.2016 PHPList Hack Sprint PHPList
10.10.2016 OSHM1, i ftuar Iker Perez de Albeniz Villarroel
24.09.2016 Software Freedom Day 2016 LibreOffice
21.09.2016 Fedora Meetup #4 Fedora
21.09.2016 Zgjedhjet e bordit 2016 Open Labs
17.09.2016 Wiki Loves Earth 2016, ndarja e çmimeve Wikimedia
31.08.2016 MozCafé Tirana nr.6 me Giannis Konstantinidis Mozilla
27.08.2016 FOSSCamp Balkans 2016 Open Labs
27.07.2016 Wiki Loves Maps 2016 Wikimedia
20.07.2016 Fedora Localization Sprint #6 Fedora
19.07.2016 Fedora women day Fedora
16.07.2016 Open Labs feston 4 vjetorin Open Labs
09.07.2016 Fedora 24 Release party Fedora
06.07.2016 LibreOffice Localization Sprint nr.8 LibreOffice
06.07.2016 Wiki Loves Maps: Takimi nr.1 Wikimedia
25.06.2016 Mozcafe Tirana nr.5 Mozilla
04.06.2016 SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat
04.06.2016 SitePoint Meetup nr.3 SitePoint
01.06.2016 PHPList Localization Sprint #1 PHPList
30.05.2016 LibreOffice Localization Sprint nr.7 LibreOffice
19.05.2016 Linux Command-Line Workshop me James Halliday GNU/Linux
18.05.2016 OpenStreetMap Mapathon #5 OpenStreetMap
14.05.2016 & 15.05.2016 OSCAL- Open Source Conference Albania 2016 Open Labs
30.04.2016 Fedora Localization Sprint #5 Fedora
20.04.2016 Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi Fedora
16.04.2016 OpenStreetMap Mapathon #4 OpenStreetMap
15.04.2016 Fedora Localization Sprint #4 Fedora
03.04.2016 Fedora Localization Sprint #3 Fedora
02.04.2016 Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.1 Mozilla
30.03.2016 Linux Meetup 2: Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit GNU/Linux
26.03.2016 Document Freedom day 2016 LibreOffice
23.03.2016 OpenStreetMap Mapathon #3 OpenStreetMap
05.03.2016 Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur Open Labs
27.02.2016 Mozcafe Tirana nr.4 Mozilla
13.02.2016 Mozcafe Tirana nr.3 Mozilla
06.02.2016 OpenStreetMap Mapathon #2 OpenStreetMap
23.01.2016 Fedora Localization Sprint #2 Fedora
16.01.2016 15 vjet Wikipedia - Editathon Wikipedia
07.01.2016 Linux Meetup- Njohje me sistemet operative GNU/Linux
2015 19.12.2015 Fedora Meetup #3 Fedora
12.12.2015 John Sturdy në Open Labs: prezantim për OSM dhe Makespaces OpenStreetMap
8.12.2015 OpenStreetMap: Takim i hapur nr.2 OpenStreetMap
05.12.2015 & 06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015 Wikimedia
26.11.2015 LibreOffice Localization Sprint nr.6 LibreOffice
24.11.2015 OpenStreetMap: Takim i hapur nr.1 OpenStreetMap
14.11.2015 OpenStreetMap: Takim i hapur nr.0 OpenStreetMap
14.11.2015 Fedora 23 Release party Fedora
7.11.2015 Mozilla Academy nr.5: Prezantim në Oficina & Harry Fultz Mozilla
05.11.2015 Projeksion: Dokumentari "CodeGirl" Open Labs
31.10.2015 Fedora Localization Sprint #1 Fedora
27.10.2015 Apliko për internship në Fedora Outreachy program 2015 Fedora
24.10.2015 LibreOffice: Localization Sprint nr.5 LibreOffice
17.10.2015 CodeWeek: histori të së përditshmes së koduesve
13.10.2015 Ada Lovelace Day 2015 Open Labs
08.10.2015 LibreOffice: Localization Sprint nr.4 Libre Office
06.10.2015 Wiki Loves Monuments - City Tour në Tiranë Wikimedia
03.10.2015 Mozilla Academy nr.4: Mozilla Albania Website Mozilla
30.09.2015 PHPList Albania User Group meetup #1 PHPList
26.09.2015 Mozilla Academy nr.3: Ardian Haxha prezanton Mozilla VR (Virtual Reality) Mozilla
23.09.2015 Wiki Loves Monuments: këshilla për pjesëmarrje në konkursin e fotografisë Wikimedia
19.09.2015 Mozilla Academy nr.2: Firefox OS Bugsprint Mozilla
12.09.2015 Mozilla Academy nr.1: Prezantim Mozilla
04.09.2015 Wiki Loves Monuments Shqipëri & Kosovë: Takim Informativ me Arianit Dobroshin Wikimedia
21.07.2015 3 vjetori i Open Labs Hackerspace Open Labs
15.07.2015 Fedora Meetup #2 Fedora
20.06.2015 LibreOffice Localization Sprint nr.3 LibreOffice
13.06.2015 LibreOffice Localization Sprint nr.2 LibreOffice
09.05.2015 & 10.05.2015 OSCAL- Open Source Conference Albania 2015 Open Labs
24.04.2015 Wiki Women Camp
25.03.2015 Document Freedom Day 2015 LibreOffice
07.03.2015 Cyber Security Workshop
28.02.2015 & 01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015 Mozilla
14.02.2015 I love Fedora Meetup Fedora
07.02.2015 Maratonë tritimi: The internet's own boy Open Labs
31.01.2015 Wordpress cafe nr.3 Wordpress
24.01.2015 Wikicafe Tirana nr.1 Wikipedia
17.01.2015 Wordpress cafe nr.2 Wordpress
17.01.2015 Webmacademy nr 7 në Open Labs
16.01.2015 LPI Open Day & Fedora Linux install-fest në Universitetin e Durrësit GNU/Linux
15.01.2015 LPI Open Day në Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Ekonomisë GNU/Linux
10.01.2015 LibreOffice cafe nr.2 LibreOffice
10.01.2015 Webmacademy nr 6 në Open Labs
2014 20.12.2014 Webmacademy nr 5 në Open Labs
17.12.2014 Mozcafe Tirana nr 3 Mozilla
13.12.2014 Webmacademy nr 4 në Open Labs
06.12.2014 Webmacademy nr 3 në Open Labs
03.12.2014 LibreOffice cafe nr.1 LibreOffice
29.11.2014 Webmacademy nr 2 në Open Labs
22.11.2014 Webmacademy nr 1 në Open Labs
08.11.2014 Wordpress cafe nr.1 Wordpress
03.11.2014 Si të përdorim command line
01.11.2014 & 02.11.2014 Wiki weekend Tirana 2014 Wikimedia
27.10.2014 Mozcafe Tirana nr.2 Mozilla
27.09.2014 Open Labs Maker party #1 Open Labs
16.09.2014 NetBSD - Meet & Greet with Marc Balmer NetBSD
13.09.2014 Sugru built night Open Labs
13.09.2014 LPI Albania open day nr.2 GNU/Linux
02.08.2014 Linux Kafe nr.3 GNU/Linux
30.07.2014 Arduino Workshop nr 3 Arduino
23.07.2014 Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com
16.07.2014 2 vjetori i Open Labs Hackerspace Open Labs
09.07.2014 Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi Wikimedia
07.07.2014 stoppërgjimeve: Bisedë e hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri
05.07.2014 LPI Albania: Open day GNU/Linux
02.07.2014 Linux cafe nr.3 GNU/Linux
28.06.2014 L10N Sprint - maratonë lokalizimi Mozilla
21.06.2014 Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip Wikimedia
14.06.2014 LibreOffice:Localization Hackathon LibreOffice
07.06.2014 Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS
06.06.2014 Reset the Net: 1 vit pas skandalit të zbuluar nga Snowden
31.05.2014 Arduino Kafe 1: prezantim i website i komunitetit shqiptar Arduino Arduino
10.05.2014 Mozcafe Tirana nr.1 Mozilla
03.04.2014 & 04.04.2014 OSCAL- Open Source Conference Albania 2014 Open Labs
19.04.2014 Linux Caffe nr 2 GNU/Linux
31.03.2014 Linux Caffe nr 1 GNU/Linux
29.03.2014 Arduino day 2014 Arduino
08.02.2014 & 09.02.2014 Mozilla Weekend 2014 Mozilla
01.02.2014 Open Source VOIP-Workshop
25.01.2014 Ubuntu User days 2014 Ubuntu
15.01.2014 Open Source Tools for your Art: create your website
2013 28.12.2013 Geek Bazaar i fundvitit nga Open Labs Open Labs
23.11.2013 Rasberry Pi workshop në Open Labs nr 0 Rasberry Pi
02.11.2013 LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit LibreOffice
23.10.2013 Mozilla Summit: sharing the experience Mozilla
19.10.2013 LibreOffice workshop 2 LibreOffice
12.10.2013 LibreOffice workshop 1 LibreOffice
05.10.2013 Projektojmë: DEFCON the documentary
28.09.2013 EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU GNU/Linux
21.09.2013 Wikipedia workshop në Open Labs Wikipedia
28.08.2013 Instructables build night
03.08.2013 HTML Workshop HTML
24.07.2013 Weekly Meeting
18.07.2013 Open Steps workshop në Open Labs
16.06.2013 Festojmë 1 vit Open Labs Open Labs
01.06.2013 Audacity: Workshop për editorin muzikor open source
25.05.2013 Wordpress 10th Anniversary Wordpress
18.05.2013 Linux Training Session nr 2
11.05.2013 Linux Training Session nr 1 GNU/Linux
04.05.2013 C++ Workshop nr 2 C++
13.04.2013 WMKIT - WORKSHOP
30.03.2012 Document Freedom Day 2013 LibreOffice
09.03.2013 Handson: Tomb Raider - The Lost Dominion
02.03.2013 Ubuntu Jam në Tiranë Ubuntu
8.02.2013 Premiera botërore e dokumentarit për The Pirate Bay edhe në Tiranë
2012 19.12.2012 Projektime për Blender
7.12.2012 Open Labs prezanton: kliko.al
03.11.2012 Catastroika në shqip
31.10.2012 Open Labs preznaton: TED talks në shqip (edicioni 121031)
27.10.2012 Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween Open Labs
24.10.2012 TED talks në shqip
13.10.2012 Firefox & Thunderbird release party Mozilla