Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Tabela e aktiviteteve.)
m (Tabela e aktiviteteve.)
Line 720: Line 720:
== 2017== <!--T:2-->
=== Janar ===
** 11.01.2017 [[Mapathon nr.7|OpenStreetMap Mapathon #7]]
** 14.01.2017 [[Sitepoint hackathon]]
** 18.01.2017 [[Lokalizim i privacytools.io]]
** 23.01.2017 [[Nextcloud Release Party]]
** 25.01.2017 [[Open Source Design workshop nr.1]]
** 28.01.2017 [[Mapathon nr.8|OpenStreetMap Mapathon #8]]
=== Shkurt ===
** 08.02.2017 [[Wikidata talk/workshop]]
** 15.02.2017 [[Fedora Localization Sprint nr.8|Fedora Localization Sprint #8]]
** 17.02.2017 [[Hyrje në JOSM]]
** 18.02.2017 [[OpenStreetMap Mapathon #9]]
=== Mars ===
** 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];
** 25.03.2017 & 26.03.2017 [https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]
=== Prill ===
** 12.04.2017 @ 17.00 [[Fedora Localization Sprint #9]];
** 17.04.2017 @ 17.00 [[Maptime Tirana nr. 1]];
** 19.04.2017 @ 17.00 [[Mozilla WebVR Camp nr. 1]];
** 20.04.2017 @ 17.00 [[Fedora Localization Sprint #10]];
** 26.04.2017 @ 17.00 [[Document Freedom Day 2017]];
=== Maj ===
** 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];
** 15.05.2017 @ 17.00 [[Nextcloud Meetup #2]];
** 20.05.2017 @ 10.00 - 16.00 [[opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project]];
** 26.05.2017 @ 18.00 [[Maptime Tirana nr 2]];
** 31.05.2017 @ 18.00 [[Fedora Meetup #7]];
=== Qershor ===
** 10.06.2017 & 11.06.2017 puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli
** 16.06.2017 @ 18.00 [[OpenStreetMap Meetup #1]];
** 17.06.2017 @10.00 - 16.00 [[opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project]];
** 17.06.2017 @ 16.00 [[Mozilla WebVR Workshop #2]]
** 21.06.2017 @ 19.00 [[Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia]];
** 29.06.2017 @ 18.00 [[Nextcloud l10n #2]]
=== Korrik ===
** 01.07.2017 @18.00 [[Kick Off RGSoC 2017 - Celebration]];
** 04.07.2017 @18.00 [[Wikipedia SQ - Open Day]];
** 05.07.2017 @18.00 [[Fedora 26 Release Party]];
** 11.07.2017 @18.00 [[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]];
** 21.07.2017 @17.30 [[Debian Meetup nr.1]]
** 22.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
=== Gusht === <!--T:3-->
*  31.08.2017 - 03.09.2017 [[FOSScamp Syros 2017]]
=== Shtator === <!--T:4-->
* 30.09.2017 @ 17.00 [[Cryptotools for journalists]]
* 30.09.2017 @ ditë e plotë [[Cryptoparty Tirana 2017]]
=== Tetor === <!--T:5-->
=== Nëntor ===
=== Dhjetor ===
== 2016 == <!--T:6-->
* Janar
<!--T:7-->
** 13.01.2016 @16.00  [[Mozcafe Tirana #4]];
** 16.01.2016  [[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]];
** 23.01.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint nr.2|Fedora Localization Sprint #2]];
<!--T:8-->
*Shkurt
** 06.02.2016 @16.00  [[Mapathon nr.2|OpenStreetMap Mapathon #2]];
** 07.02.2016 @18.30  [[Linux Meetuo- Njohje me sistemet operative]];
<!--T:9-->
*Mars
** 05.03.2016 @16.00 [[Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur]];
** 23.03.2016 @18.00  [[Mapathon nr.3|OpenStreetMap Mapathon #3]];
** 26.03.2016 @16.00  [[ Document Freedom day]];
** 30.03.2016 @18.00  [[ Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit]];
<!--T:10-->
*Prill
**02.04.2016 @ 16.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #1]];
**03.04.2016 @ 18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.3 |Fedora Localization Sprint #3]];
**15.04.2016 @ 18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.4|Fedora Localization Sprint #4]];
**16.04.2016 @ 16.00 [[Mapathon nr.4|OpenStreetMap Mapathon #4]];
**20.04.2016 @ 18.00 [[Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi]];
**30.04.2016 @ 14.00 [[Fedora LOcalization Sprint nr.5|Fedora Localization Sprint #5]];
*Maj
**14.05.2016-15.05.2016 [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2016]];
**30.05.2016 @18.00 [[LibreOffice Localization Sprint #7]];
<!--T:11-->
*Qershor
**01.06.2016 @18.00 [[PHPList Localization Sprint #1]];
**04.06.2016 @16.00 [[SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat]];
**20.06.2016 @18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.6|Fedora Localization Sprint #6]];
**25.06.2016 @16.00 [[Mozcafe Tirana #5]];
<!--T:12-->
*Korrik
**06.07.2016 @18.00 [[LibreOffice Localization Sprint #8]];
**09.07.2016 @16.00 [[Fedora Release party]];
**19.07.2016 @18.00 [[Fedora women day]];
<!--T:13-->
*Shtator
<!--T:14-->
**21.09.2016 @17.00 [[Zgjedhjet e bordit 2016]];
**21.09.2016 @18.00 [[ Fedora Meetup #4]];
<!--T:15-->
*Tetor
**10.10.2016 @16.00 [[PHPList Hack Sprint]];
**11.10.2016 @18.00 [[ ADA Lovelace day]];
**12.10.2016 @18.00 [[Nextcloud Workshop #1]];
**19.10.2016 @17.00 [[Mapathon nr.5|OpenStreetMap Mapathon #5: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap]];
**19.10.2016 @18.00 [[Fedora Meetup #5]];
**26.10.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #7]];
**29.10.2016 @15.00 [[OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box]];
<!--T:16-->
*Nentor
**12.11.2016 @12.00 [[Fedora Meetup #6]];
**23.11.2016 @17.00 [[Nextcloud Meetup #1]];
**30.11.2016 @17.00 [[Mapathon nr.6|OpenStreetMap Mapathon #6]];
*Dhjetor
03.12.2016-04.12.2016 [[Wiki weekend Tirana 2016]];
**10.12.2016 @15.00 [[Muaji i LibreOffice në OpenLab Hackerspace]];
**11.12.2016 @16.00 [[Fedora Release party]];
**17.12.2016 @12.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #2]];
**22.12.2016 @17.00 [[Fedora Loves Python Workshop #1]];
**28.12.2016 @17.30 [[Nextcloud #1]];
== 2015 == <!--T:17-->
*Janar
**10.01.2015 [[LibreOffice cafe #2]];
**16.01.2015 @15.30-17.15 [[LPI në universitetin Aleksandër Moisiu]];
**24.01.2015 @18.00 [[ Wikicafe Tirana #1]];
**31.01.2015 [[ Wordpress cafe #3]];
*Shkurt
**07.02.2015 @16.00 [[Maratonë tritimi: The internet's own boy]];
**14.02.2015 @16.00 [[I love Fedora Meetup]];
*Mars
28.02.2015-01.03.2015 [[Mozilla weekend Tirana 2015]];
**07.03.2015 @16.00 [[Cyber Security Workshop]];
**25.03.2015 @19.00 [[Document Freedom Day]];
<!--T:18-->
*Maj
**09.05.2015- 10.05.2015 [[ OSCAL- Open Source Conference Albania 2015]];
<!--T:19-->
*Qershor
**13.06.2015 @16.00 [[LibreOffice Localization Sprint #2]];
*Korrik
**15.07.2015 @17.00 [[Fedora Meetup #2]];
**21.07.2015 [[3 vjetori i Openlabs Hackerspace]];
<!--T:20-->
*Shtator
**12.09.2015 @16.00 [[Mozilla Academy 2015]];
**30.09.2015 @18.00 [[PHPList Albania User Group meetup #1]];
<!--T:21-->
*Tetor
**31.10.2015 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #1]];
<!--T:22-->
*Nentor
**05.11.2015 @18.00 [[Projeksion: Dokumentari "CodeGirl"]];
**14.11.2015 @16.00 [[Fedora 23 Release party]];
**14.11.2015 @16.00 [[OpenStreetMap: Takim i hapur #0 ]];
**24.11.2015 @16.00 [[OpenStreetMap: Takim i hapur #1]]
**26.11.2015  [[ LibreOffice Localization Sprint #6]];
<!--T:23-->
*Dhjetor
05.12.2015-06.12.2015 [[Wiki weekend Tirana 2015]];
**19.12.2015 @16.00 [[Fedora Meetup #3]];
== 2014 == <!--T:24-->
<!--T:25-->
*Janar
**25.01.2014 @14.30 [[ Ubuntu User days 2014]];
<!--T:26-->
*Shkurt
**01.02.2014 @15.00 [[Open Source VOIP-Workshop]];
**08.02.2014-09.02.2014 [[Mozilla Weekend 2014]];
<!--T:27-->
*Mars
**29.03.2014 [[Arduino day 2014]];
**31.03.2014 @19.00 [[Linux Kafe #1]];
<!--T:28-->
*Prill
**19.04.2014 @16.00 [[Linux Kafe #2]];
*Maj
**03.05.2014-04.05.2014 [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2014]];
**10.05.2014 @16.00 [[ Mozcafe Tirana #1]];
<!--T:29-->
*Qershor
**07.06.2014 @16.00 [[Prezantim  i platformës menaxhimit  të përmbajtjes Open  Atrium CMS]];
**14.06.2016 @16.00 [[LibreOffice:Localization Hackathon]];
**21.06.2014 @16.00 [[Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip]];
**28.06.2014 @16.00 [[L10N Sprint - maratonë lokalizimi]];
<!--T:30-->
*Korrik
**02.07.2014 @17.00 [[Linux cafe #3]];
**05.07.2014 @17.00 [[LPI Albania: Open day ]];
**07.07.2014 @19.00 [[ #stoppërgjimeve: Bisedëe hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri]];
**09.07.2014 @19.00 [[Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi]];
**16.07.2014 @17.00 [[ 2 vjetori i Openlabs Hackerspace]];
**23.07.2014 @18.00 [[Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com]];
<!--T:31-->
*Shtator
**13.09.2014 @13.00 [[LPI Albania open day #2]];
**13.09.2014 @16.00 [[Sugru built night]];
**27.09.2014 @16.00 [[Openlabs Maker party #1]];
<!--T:32-->
*Tetor
**27.10.2014 @18.00  [[Mozcafe Tirana #2]];
<!--T:33-->
*Nentor
**01.11.2014-02.11.2014 [[ Wiki weekend Tirana 2014]];
**01.11.2014 @17.00 [[Si të përdorim command line]];
**08.11.2014 [[Wordpress cafe #1]];
**22.11.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
**29.11.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
<!--T:34-->
*Dhjetor
**03.12.2014 @18.00  [[LibreOffice cafe #1]];
**06.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
**13.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
**20.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
== 2013 == <!--T:35-->
*Shkurt
**08.02.2013 @16.30 [[Premiera botërore e dokumentarit për 'The Pirate Bay' edhe në Tiranë]]
*Mars
**02.03.2013 @15.00 [[Ubuntu Jam në Tiranë]]
*Prill
*Maj
*Qershor
*Korrik
*Gusht
*Shtator
*28.09.2013 @ 15.00 [[EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU]];
*Tetor
**23.10.2013 @ 19.00 [[Mozilla Summit: Sharing the experince]];
**26.10.2013 @15.00 [[LibreOffice: Takim i grupit të përkthimeve]];
*Nëntor
**02.11.2013 @ 15.00 [[LibreOffce Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit]];
**23.11.2013 @ 15.00 [[Raspberry Pi #0]];
*Dhjetor
**28.12.2013 @15.00 [[Geek Bazaar nga Openlabs]];
== 2012 (year zero) == <!--T:36-->
* Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.
*Tetor
**13.10.2012 @18.30 [[Firefox & Thunderbird release party]]
**24.10.2012 @19.00 [[TED talks në shqip]]
**27.10.2012 @12.00 [[Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween]]
<!--T:37-->
*Nëntor
**03.11.2012 @19.00 [[Catastroika në shqip]]
<!--T:38-->
*Dhjetor
</translate>
</translate>

Revision as of 23:20, 21 July 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

<! viti 2012 -->
Viti Data Emri Projekti
2017 30.09.2017 Cryptoparty Tirana 2017
30.09.2017 Cryptotools for journalists
31.08.2017 FOSScamp Syros 2017 Open Labs
22.07.2017 5-vjetori i themelimit të Open Labs Open Labs
21.07.2017 Debian Meetup nr.1 Debian
11.07.2017 Wikipedia SQ - Open Day nr2 Wikipedia
05.07.2017 Fedora 26 Release Party Fedora
04.07.2017 Wikipedia SQ - Open Day Wikipedia
01.07.2017 Kick Off RGSoC 2017 - Celebration Open Labs
29.06.2017 Nextcloud l10n #2 Nextcloud
21.06.2017 Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia Open Labs
17.06.2017 Mozilla WebVR Workshop #2 Mozilla
17.06.2017 opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
16.06.2017 OpenStreetMap Meetup #1 OpenStreetMap
10.06.2017 & 11.06.2017 Puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli LibreOffice
31.05.2017 Fedora Meetup #7 Fedora
26.05.2017 Maptime Tirana nr 2 OpenStreetMap
20.05.2017 opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
15.05.2017 Nextcloud Meetup #2 Nextcloud
13.05.2017 & 14.05.2017 OSCAL 2017 Open Labs
26.04.2017 Document Freedom Day 2017 LibreOffice
20.04.2017 Fedora Localization Sprint #10 Fedora
19.04.2017 Mozilla WebVR Camp nr. 1 Mozilla
17.04.2017 Maptime Tirana nr. 1 OpenStreetMap
12.04.2017 Fedora Localization Sprint #9 Fedora
25.03.2017 & 26.03.2017 Linux Weekend 2017 GNU/Linux
18.03.2017 & 19.03.2017 48H Free Open Source Hackathon Tirana Open Labs
18.02.2017 OpenStreetMap Mapathon #9 OpenStreetMap
17.02.2017 Hyrje në JOSM OpenStreetMap
15.02.2017 Fedora Localization Sprint #8 Fedora
08.02.2017 Wikidata talk/workshop Wikimedia
28.01.2017 OpenStreetMap Mapathon #8 OpenStreetMap
25.01.2017 Open Source Design workshop nr.1 Open Source Design
23.01.2017 Nextcloud Release Party Nextcloud
18.01.2017 Lokalizim i privacytools.io
14.01.2017 Sitepoint hackathon Sitepoint
11.01.2017 OpenStreetMap Mapathon #7 OpenStreetMap
2016 28.12.2016 Nextcloud #1 Nextcloud
22.12.2016 Fedora Loves Python Workshop #1 Fedora
17.12.2016 Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #2 Mozilla
11.12.2016 Fedora Release party Fedora
10.12.2016 Muaji i LibreOffice në OpenLab Hackerspace LibreOffice
03.12.2016 & 04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016 Wikimedia
30.11.2016 OpenStreetMap Mapathon #6 OpenStreetMap
23.11.2016 Nextcloud Meetup #1 Nextcloud
12.11.2016 Fedora Meetup #6 Fedora
29.10.2016 OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box Nextcloud
26.10.2016 Fedora Localization Sprint #7 Fedora
19.10.2016 Fedora Meetup #5 Fedora
19.10.2016 OpenStreetMap Mapathon #5: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap OpenStreetMap
12.10.2016 Nextcloud Workshop #1 Nextcloud
11.10.2016 ADA Lovelace day
10.10.2016 PHPList Hack Sprint PHPList
21.09.2016 Fedora Meetup #4 Fedora
21.09.2016 Zgjedhjet e bordit 2016 Open Labs
19.07.2016 Fedora women day Fedora
09.07.2016 Fedora Release party Fedora
06.07.2016 LibreOffice Localization Sprint #8 LibreOffice
25.06.2016 Mozcafe Tirana #5 Mozilla
20.06.2016 Fedora Localization Sprint #6 Fedora
04.06.2016 SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat
01.06.2016 PHPList Localization Sprint #1 PHPList
30.05.2016 LibreOffice Localization Sprint #7 LibreOffice
14.05.2016 & 15.05.2016 OSCAL- Open Source Conference Albania 2016 Open Labs
30.04.2016 Fedora Localization Sprint #5 Fedora
20.04.2016 Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi Fedora
16.04.2016 OpenStreetMap Mapathon #4 OpenStreetMap
15.04.2016 Fedora Localization Sprint #4 Fedora
03.04.2016 Fedora Localization Sprint #3 Fedora
02.04.2016 Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #1 Mozilla
30.03.2016 Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit
26.03.2016 Document Freedom day LibreOffice
23.03.2016 OpenStreetMap Mapathon #3 OpenStreetMap
05.03.2016 Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur Open Labs
07.02.2016 Linux Meetup- Njohje me sistemet operative GNU/Linux
06.02.2016 OpenStreetMap Mapathon #2 OpenStreetMap
23.01.2016 Fedora Localization Sprint #2 Fedora
16.01.2016 15 vjet Wikipedia - Editathon Wikipedia
13.01.2016 Mozcafe Tirana #4 Mozilla
2015 19.12.2015 Fedora Meetup #3 Fedora
05.12.2015 & 06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015 Wikimedia
26.11.2015 LibreOffice Localization Sprint #6 LibreOffice
24.11.2015 OpenStreetMap: Takim i hapur #1 OpenStreetMap
14.11.2015 OpenStreetMap: Takim i hapur #0 OpenStreetMap
14.11.2015 Fedora 23 Release party Fedora
05.11.2015 Projeksion: Dokumentari "CodeGirl" Open Labs
31.10.2015 Fedora Localization Sprint #1 Fedora
30.09.2015 PHPList Albania User Group meetup #1 PHPList
12.09.2015 Mozilla Academy 2015 Mozilla
21.07.2015 3 vjetori i Openlabs Hackerspace Open Labs
15.07.2015 Fedora Meetup #2 Fedora
13.06.2015 LibreOffice Localization Sprint #2 LibreOffice
09.05.2015 & 10.05.2015 OSCAL- Open Source Conference Albania 2015 Open Labs
25.03.2015 Document Freedom Day LibreOffice
07.03.2015 Cyber Security Workshop
28.02.2015 & 01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015 Mozilla
14.02.2015 I love Fedora Meetup Fedora
07.02.2015 Maratonë tritimi: The internet's own boy Open Labs
31.01.2015 Wordpress cafe #3 Wordpress
24.01.2015 Wikicafe Tirana #1 Wikipedia
16.01.2015 LPI në universitetin Aleksandër Moisiu GNU/Linux
10.01.2015 LibreOffice cafe #2 LibreOffice
10.01.2015 Webacademy nr 6 në Openlabs
2014 20.12.2014 Webacademy nr 5 në Openlabs
13.12.2014 Webacademy nr 4 në Openlabs
06.12.2014 Webacademy nr 3 në Openlabs
03.12.2014 LibreOffice cafe #1 LibreOffice
29.11.2014 Webacademy nr 2 në Openlabs
22.11.2014 Webacademy nr 1 në Openlabs
08.11.2014 Wordpress cafe #1 Wordpress
03.11.2014 Si të përdorim command line
01.11.2014 & 02.11.2014 Wiki weekend Tirana 2014 Wikimedia
27.10.2014 Mozcafe Tirana #2 Mozilla
27.09.2014 Openlabs Maker party #1 Open Labs
16.09.2014 NetBSD - Meet & Greet with Marc Balmer NetBSD
13.09.2014 Sugru built night Open Labs
13.09.2014 LPI Albania open day #2 GNU/Linux
02.08.2014 Linux Kafe #3 GNU/Linux
30.07.2014 Arduino Workshop nr 3 Arduino
23.07.2014 Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com
16.07.2014 2 vjetori i Openlabs Hackerspace Open Labs
09.07.2014 Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi Wikimedia
07.07.2014 #stoppërgjimeve: Bisedëe hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri
05.07.2014 LPI Albania: Open day GNU/Linux
02.07.2014 Linux cafe #3 GNU/Linux
28.06.2014 L10N Sprint - maratonë lokalizimi Mozilla
21.06.2014 Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip Wikimedia
14.06.2014 LibreOffice:Localization Hackathon LibreOffice
07.06.2014 Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS
06.06.2014 Reset the Net: 1 vit pas skandalit të zbuluar nga Snowden
31.05.2014 Arduino Kafe 1: prezantim i website i komunitetit shqiptar Arduino Arduino
10.05.2014 Mozcafe Tirana #1 Mozilla
03.04.2014 & 04.04.2014 OSCAL- Open Source Conference Albania 2014 Open Labs
19.04.2014 Linux Caffe #2 GNU/Linux
31.03.2014 Linux Caffe #1 GNU/Linux
29.03.2014 Arduino day 2014 Arduino
08.02.2014 & 09.02.2014 Mozilla Weekend 2014 Mozilla
01.02.2014 Open Source VOIP-Workshop
25.01.2014 Ubuntu User days 2014 Ubuntu
15.01.2014 Open Source Tools for your Art: create your website
2013 28.12.2013 Geek Bazaar i fundvitit nga Open Labs Open Labs
23.11.2013 Rasberry Pi workshop në Open Labs nr 0 Rasberry Pi
02.11.2013 LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit LibreOffice
23.10.2013 Mozilla Summit: sharing the experience Mozilla
19.10.2013 LibreOffice workshop 2 LibreOffice
12.10.2013 LibreOffice workshop 1 LibreOffice
05.10.2013 Projektojmë: DEFCON the documentary
28.09.2013 EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU GNU/Linux
21.09.2013 Wikipedia workshop në Open Labs Wikipedia
28.08.2013 Instructables build night
03.08.2013 HTML Workshop HTML
24.07.2013 Weekly Meeting
18.07.2013 Open Steps workshop në Open Labs
16.06.2013 Festojmë 1 vit Open Labs Open Labs
01.06.2013 Audacity: Workshop për editorin muzikor open source
25.05.2013 Wordpress 10th Anniversary Wordpress
18.05.2013 Linux Training Session nr 2
11.05.2013 Linux Training Session nr 1 GNU/Linux
04.05.2013 C++ Workshop #2 C++
13.04.2013 WMKIT - WORKSHOP
30.03.2012 Document Freedom Day 2013 në Open Labs LibreOffice
09.03.2013 Handson: Tomb Raider - The Lost Dominion
02.03.2013 Ubuntu Jam në Tiranë Ubuntu
8.02.2013 Premiera botërore e dokumentarit për The Pirate Bay edhe në Tiranë]]
2012 19.12.2012 Projektime për Blender
7.12.2012 Open Labs prezanton: kliko.al
03.11.2012 Catastroika në shqip
31.10.2012 Open Labs preznaton: TED talks në shqip (edicioni 121031)
27.10.2012 Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween Open Labs
24.10.2012 TED talks në shqip
13.10.2012 Firefox & Thunderbird release party Mozilla