Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Tabela e aktiviteteve)
m (Tabela e aktiviteteve.)
Line 159: Line 159:
| OpenStreetMap
| OpenStreetMap
|-
|-
<!-- Aktivitete per vitin 2016 -->
<!-- Aktivitete per vitin 2016 -->
| rowspan=42 | 2016
| rowspan=42 | 2016
| 28.12.2016
| 28.12.2016
Line 165: Line 168:
| Nextcloud
| Nextcloud
|-
|-
| 22.12.2017
| 22.12.2016
| [[Fedora Loves Python Workshop #1]]
| [[Fedora Loves Python Workshop #1]]
| Fedora
| Fedora
Line 328: Line 331:
| [[Mozcafe Tirana #4]]
| [[Mozcafe Tirana #4]]
| Mozilla
| Mozilla
|-
<!--
Aktvitetet e vitit 2015
-->
| rowspan=23 | 2015
| 19.12.2015
| [[Fedora Meetup nr 3 | Fedora Meetup #3]]
| Fedora
|-
| 05.12.2015 & 06.12.2015
| [[Wiki weekend Tirana 2015]]
| Wikimedia
|-
| 26.11.2015
| [[ LibreOffice Localization Sprint #6]]
| LibreOffice
|-
| 24.11.2015
| [[OpenStreetMap: Takim i hapur #1]]
| OpenStreetMap
|-
| 14.11.2015
| [[OpenStreetMap: Takim i hapur #0 ]]
| OpenStreetMap
|-
| 14.11.2015
| [[Fedora 23 Release party]]
| Fedora
|-
| 05.11.2015
| [[Projeksion: Dokumentari "CodeGirl"]]
| Open Labs
|-
| 31.10.2015
| [[Fedora Localization Sprint nr 1 | Fedora Localization Sprint #1]]
| Fedora
|-
| 30.09.2015
| [[PHPList Albania User Group meetup #1]]
| PHPList
|-
| 12.09.2015
| [[Mozilla Academy 2015]]
| Mozilla
|-
| 21.07.2015
| [[3 vjetori i Openlabs Hackerspace]]
| Open Labs
|-
| 15.07.2015
| [[Fedora Meetup nr 2 | Fedora Meetup #2]]
| Fedora
|-
| 13.06.2015
| [[LibreOffice Localization Sprint #2]]
| LibreOffice
|-
| 09.05.2015 & 10.05.2015
| [[ OSCAL- Open Source Conference Albania 2015]]
| Open Labs
|-
| 25.03.2015
| [[Document Freedom Day]]
| LibreOffice
|-
| 07.03.2015
| [[Cyber Security Workshop]]
|
|-
| 28.02.2015 & 01.03.2015
| [[Mozilla weekend Tirana 2015]]
| Mozilla
|-
| 14.02.2015
| [[I love Fedora Meetup]]
| Fedora
|-
| 07.02.2015
| [[Maratonë tritimi: The internet's own boy]]
| Open Labs
|-
| 31.01.2015
| [[ Wordpress cafe #3]]
| Wordpress
|-
| 24.01.2015
| [[ Wikicafe Tirana #1]]
| Wikipedia
|-
| 16.01.2015
| [[LPI në universitetin Aleksandër Moisiu]]
| GNU/Linux
|-
| 10.01.2015
| [[LibreOffice cafe #2]]
| LibreOffice
|-
|-
|}
|}

Revision as of 21:59, 21 July 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

Viti Data Emri Projekti
2017 30.09.2017 Cryptoparty Tirana 2017
30.09.2017 Cryptotools for journalists
31.08.2017 FOSScamp Syros 2017 Open Labs
22.07.2017 5-vjetori i themelimit të Open Labs Open Labs
21.07.2017 Debian Meetup nr.1 Debian
11.07.2017 Wikipedia SQ - Open Day nr2 Wikipedia
05.07.2017 Fedora 26 Release Party Fedora
04.07.2017 Wikipedia SQ - Open Day Wikipedia
01.07.2017 Kick Off RGSoC 2017 - Celebration Open Labs
29.06.2017 Nextcloud l10n #2 Nextcloud
21.06.2017 Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia Open Labs
17.06.2017 Mozilla WebVR Workshop #2 Mozilla
17.06.2017 opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
16.06.2017 OpenStreetMap Meetup #1 OpenStreetMap
10.06.2017 & 11.06.2017 Puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli LibreOffice
31.05.2017 Fedora Meetup #7 Fedora
26.05.2017 Maptime Tirana nr 2 OpenStreetMap
20.05.2017 opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
15.05.2017 Nextcloud Meetup #2 Nextcloud
13.05.2017 & 14.05.2017 OSCAL 2017 Open Labs
26.04.2017 Document Freedom Day 2017 LibreOffice
20.04.2017 Fedora Localization Sprint #10 Fedora
19.04.2017 Mozilla WebVR Camp nr. 1 Mozilla
17.04.2017 Maptime Tirana nr. 1 OpenStreetMap
12.04.2017 Fedora Localization Sprint #9 Fedora
25.03.2017 & 26.03.2017 Linux Weekend 2017 GNU/Linux
18.03.2017 & 19.03.2017 48H Free Open Source Hackathon Tirana Open Labs
18.02.2017 OpenStreetMap Mapathon #9 OpenStreetMap
17.02.2017 Hyrje në JOSM OpenStreetMap
15.02.2017 Fedora Localization Sprint #8 Fedora
08.02.2017 Wikidata talk/workshop Wikimedia
28.01.2017 OpenStreetMap Mapathon #8 OpenStreetMap
25.01.2017 Open Source Design workshop nr.1 Open Source Design
23.01.2017 Nextcloud Release Party Nextcloud
18.01.2017 Lokalizim i privacytools.io
14.01.2017 Sitepoint hackathon Sitepoint
11.01.2017 OpenStreetMap Mapathon #7 OpenStreetMap
2016 28.12.2016 Nextcloud #1 Nextcloud
22.12.2016 Fedora Loves Python Workshop #1 Fedora
17.12.2016 Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #2 Mozilla
11.12.2016 Fedora Release party Fedora
10.12.2016 Muaji i LibreOffice në OpenLab Hackerspace LibreOffice
03.12.2016 & 04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016 Wikimedia
30.11.2016 OpenStreetMap Mapathon #6 OpenStreetMap
23.11.2016 Nextcloud Meetup #1 Nextcloud
12.11.2016 Fedora Meetup #6 Fedora
29.10.2016 OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box Nextcloud
26.10.2016 Fedora Localization Sprint #7 Fedora
19.10.2016 Fedora Meetup #5 Fedora
19.10.2016 OpenStreetMap Mapathon #5: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap OpenStreetMap
12.10.2016 Nextcloud Workshop #1 Nextcloud
11.10.2016 ADA Lovelace day
10.10.2016 PHPList Hack Sprint PHPList
21.09.2016 Fedora Meetup #4 Fedora
21.09.2016 Zgjedhjet e bordit 2016 Open Labs
19.07.2016 Fedora women day Fedora
09.07.2016 Fedora Release party Fedora
06.07.2016 LibreOffice Localization Sprint #8 LibreOffice
25.06.2016 Mozcafe Tirana #5 Mozilla
20.06.2016 Fedora Localization Sprint #6 Fedora
04.06.2016 SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat
01.06.2016 PHPList Localization Sprint #1 PHPList
30.05.2016 LibreOffice Localization Sprint #7 LibreOffice
14.05.2016 & 15.05.2016 OSCAL- Open Source Conference Albania 2016 Open Labs
30.04.2016 Fedora Localization Sprint #5 Fedora
20.04.2016 Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi Fedora
16.04.2016 OpenStreetMap Mapathon #4 OpenStreetMap
15.04.2016 Fedora Localization Sprint #4 Fedora
03.04.2016 Fedora Localization Sprint #3 Fedora
02.04.2016 Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #1 Mozilla
30.03.2016 Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit
26.03.2016 Document Freedom day LibreOffice
23.03.2016 OpenStreetMap Mapathon #3 OpenStreetMap
05.03.2016 Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur Open Labs
07.02.2016 Linux Meetup- Njohje me sistemet operative GNU/Linux
06.02.2016 OpenStreetMap Mapathon #2 OpenStreetMap
23.01.2016 Fedora Localization Sprint #2 Fedora
16.01.2016 15 vjet Wikipedia - Editathon Wikipedia
13.01.2016 Mozcafe Tirana #4 Mozilla
2015 19.12.2015 Fedora Meetup #3 Fedora
05.12.2015 & 06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015 Wikimedia
26.11.2015 LibreOffice Localization Sprint #6 LibreOffice
24.11.2015 OpenStreetMap: Takim i hapur #1 OpenStreetMap
14.11.2015 OpenStreetMap: Takim i hapur #0 OpenStreetMap
14.11.2015 Fedora 23 Release party Fedora
05.11.2015 Projeksion: Dokumentari "CodeGirl" Open Labs
31.10.2015 Fedora Localization Sprint #1 Fedora
30.09.2015 PHPList Albania User Group meetup #1 PHPList
12.09.2015 Mozilla Academy 2015 Mozilla
21.07.2015 3 vjetori i Openlabs Hackerspace Open Labs
15.07.2015 Fedora Meetup #2 Fedora
13.06.2015 LibreOffice Localization Sprint #2 LibreOffice
09.05.2015 & 10.05.2015 OSCAL- Open Source Conference Albania 2015 Open Labs
25.03.2015 Document Freedom Day LibreOffice
07.03.2015 Cyber Security Workshop
28.02.2015 & 01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015 Mozilla
14.02.2015 I love Fedora Meetup Fedora
07.02.2015 Maratonë tritimi: The internet's own boy Open Labs
31.01.2015 Wordpress cafe #3 Wordpress
24.01.2015 Wikicafe Tirana #1 Wikipedia
16.01.2015 LPI në universitetin Aleksandër Moisiu GNU/Linux
10.01.2015 LibreOffice cafe #2 LibreOffice


2017

Janar

Shkurt

Mars

Prill

Maj

Qershor

Korrik

Gusht

Shtator

Tetor

Nëntor

Dhjetor

2016

  • Janar
  • Shtator
  • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

28.02.2015-01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015;

  • Dhjetor

05.12.2015-06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015;


2014

2013

2012 (year zero)


  • Dhjetor