Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(added sortable table for events)
m
Line 8: Line 8:
! Emri
! Emri
! Projekti
! Projekti
|-
| 30.09.2017
| [[Cryptoparty Tirana 2017]]
|
|-
| 30.09.2017
| [[Cryptotools for journalists]]
|
|-
| 31.08.2017
| [[FOSScamp Syros 2017]]
| Open Labs
|-
|-
| 22.07.2017  
| 22.07.2017  
Line 20: Line 32:
| [[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]]
| [[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]]
| Wikipedia
| Wikipedia
|-
| 05.07.2017
| [[Fedora 26 Release Party]]
| Fedora
|-
| 04.05.2017
| [[Wikipedia SQ - Open Day]]
| Wikipedia
|-
| 01.07.2017
| [[Kick Off RGSoC 2017 - Celebration]]
| Open Labs
|-
| 29.06.2017
| [[Nextcloud l10n #2]]
| Nextcloud
|-
| 21.06.2017
| [[Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia]]
| Open Labs
|-
| 17.06.2017
| [[Mozilla WebVR Workshop #2]]
| Mozilla
|-
| 17.06.2017
| [[opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project]]
| Open Labs
|-
| 16.06.2017
| [[OpenStreetMap Meetup #1]]
| OpenStreetMap
|-
|}
|}Revision as of 15:20, 21 July 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

Data Emri Projekti
30.09.2017 Cryptoparty Tirana 2017
30.09.2017 Cryptotools for journalists
31.08.2017 FOSScamp Syros 2017 Open Labs
22.07.2017 5-vjetori i themelimit të Open Labs Open Labs
21.07.2017 Debian Meetup nr.1 Debian
11.07.2017 Wikipedia SQ - Open Day nr2 Wikipedia
05.07.2017 Fedora 26 Release Party Fedora
04.05.2017 Wikipedia SQ - Open Day Wikipedia
01.07.2017 Kick Off RGSoC 2017 - Celebration Open Labs
29.06.2017 Nextcloud l10n #2 Nextcloud
21.06.2017 Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia Open Labs
17.06.2017 Mozilla WebVR Workshop #2 Mozilla
17.06.2017 opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
16.06.2017 OpenStreetMap Meetup #1 OpenStreetMap


2017

Janar

Shkurt

Mars

Prill

Maj

Qershor

Korrik

Gusht

Shtator

Tetor

Nëntor

Dhjetor

2016

  • Janar
  • Shtator
  • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

28.02.2015-01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015;

  • Dhjetor

05.12.2015-06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015;


2014

2013

2012 (year zero)


  • Dhjetor