Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(marked for translation)
(Marked this version for translation)
Line 1: Line 1:
 
<translate>
 
<translate>
 +
<!--T:1-->
 
Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.
 
Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.
  
== 2017==
+
== 2017== <!--T:2-->
 
=== Janar ===
 
=== Janar ===
 
** 11.01.2017 [[Mapathon nr.7|OpenStreetMap Mapathon #7]]
 
** 11.01.2017 [[Mapathon nr.7|OpenStreetMap Mapathon #7]]
Line 45: Line 46:
 
** 26.07.2017 [[Mozilla Common Voice Workshop]].
 
** 26.07.2017 [[Mozilla Common Voice Workshop]].
  
=== Gusht ===
+
=== Gusht === <!--T:3-->
 
*  31.08.2017 - 03.09.2017 [[FOSScamp Syros 2017]]
 
*  31.08.2017 - 03.09.2017 [[FOSScamp Syros 2017]]
  
=== Shtator ===
+
=== Shtator === <!--T:4-->
 
* 30.09.2017 @ 17.00 [[Cryptotools for journalists]]
 
* 30.09.2017 @ 17.00 [[Cryptotools for journalists]]
 
* 30.09.2017 @ ditë e plotë [[Cryptoparty Tirana 2017]]
 
* 30.09.2017 @ ditë e plotë [[Cryptoparty Tirana 2017]]
  
=== Tetor ===
+
=== Tetor === <!--T:5-->
 
=== Nëntor ===
 
=== Nëntor ===
 
=== Dhjetor ===
 
=== Dhjetor ===
  
== 2016 ==
+
== 2016 == <!--T:6-->
 
* Janar
 
* Janar
  
 +
<!--T:7-->
 
** 13.01.2016 @16.00  [[Mozcafe Tirana #4]];  
 
** 13.01.2016 @16.00  [[Mozcafe Tirana #4]];  
 
** 16.01.2016  [[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]];
 
** 16.01.2016  [[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]];
 
** 23.01.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint nr.2|Fedora Localization Sprint #2]];
 
** 23.01.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint nr.2|Fedora Localization Sprint #2]];
  
 +
<!--T:8-->
 
*Shkurt
 
*Shkurt
 
** 06.02.2016 @16.00  [[Mapathon nr.2|OpenStreetMap Mapathon #2]];
 
** 06.02.2016 @16.00  [[Mapathon nr.2|OpenStreetMap Mapathon #2]];
 
** 07.02.2016 @18.30  [[Linux Meetuo- Njohje me sistemet operative]];
 
** 07.02.2016 @18.30  [[Linux Meetuo- Njohje me sistemet operative]];
  
 +
<!--T:9-->
 
*Mars
 
*Mars
 
** 05.03.2016 @16.00 [[Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur]];
 
** 05.03.2016 @16.00 [[Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur]];
Line 73: Line 77:
 
** 30.03.2016 @18.00  [[ Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit]];
 
** 30.03.2016 @18.00  [[ Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit]];
  
 +
<!--T:10-->
 
*Prill
 
*Prill
 
**02.04.2016 @ 16.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #1]];
 
**02.04.2016 @ 16.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #1]];
Line 85: Line 90:
 
**30.05.2016 @18.00 [[LibreOffice Localization Sprint #7]];
 
**30.05.2016 @18.00 [[LibreOffice Localization Sprint #7]];
  
 +
<!--T:11-->
 
*Qershor
 
*Qershor
 
**01.06.2016 @18.00 [[PHPList Localization Sprint #1]];
 
**01.06.2016 @18.00 [[PHPList Localization Sprint #1]];
Line 91: Line 97:
 
**25.06.2016 @16.00 [[Mozcafe Tirana #5]];
 
**25.06.2016 @16.00 [[Mozcafe Tirana #5]];
  
 +
<!--T:12-->
 
*Korrik
 
*Korrik
 
**06.07.2016 @18.00 [[LibreOffice Localization Sprint #8]];
 
**06.07.2016 @18.00 [[LibreOffice Localization Sprint #8]];
Line 96: Line 103:
 
**19.07.2016 @18.00 [[Fedora women day]];
 
**19.07.2016 @18.00 [[Fedora women day]];
  
 +
<!--T:13-->
 
*Shtator
 
*Shtator
  
 +
<!--T:14-->
 
**21.09.2016 @17.00 [[Zgjedhjet e bordit 2016]];
 
**21.09.2016 @17.00 [[Zgjedhjet e bordit 2016]];
 
**21.09.2016 @18.00 [[ Fedora Meetup #4]];
 
**21.09.2016 @18.00 [[ Fedora Meetup #4]];
  
 +
<!--T:15-->
 
*Tetor
 
*Tetor
 
**10.10.2016 @16.00 [[PHPList Hack Sprint]];
 
**10.10.2016 @16.00 [[PHPList Hack Sprint]];
Line 110: Line 120:
 
**29.10.2016 @15.00 [[OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box]];
 
**29.10.2016 @15.00 [[OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box]];
  
 +
<!--T:16-->
 
*Nentor
 
*Nentor
 
**12.11.2016 @12.00 [[Fedora Meetup #6]];
 
**12.11.2016 @12.00 [[Fedora Meetup #6]];
Line 122: Line 133:
 
**22.12.2016 @17.00 [[Fedora Loves Python Workshop #1]];
 
**22.12.2016 @17.00 [[Fedora Loves Python Workshop #1]];
 
**28.12.2016 @17.30 [[Nextcloud #1]];
 
**28.12.2016 @17.30 [[Nextcloud #1]];
== 2015 ==
+
== 2015 == <!--T:17-->
 
*Janar
 
*Janar
 
**10.01.2015 [[LibreOffice cafe #2]];
 
**10.01.2015 [[LibreOffice cafe #2]];
Line 136: Line 147:
 
**25.03.2015 @19.00 [[Document Freedom Day]];
 
**25.03.2015 @19.00 [[Document Freedom Day]];
  
 +
<!--T:18-->
 
*Maj
 
*Maj
 
**09.05.2015- 10.05.2015 [[ OSCAL- Open Source Conference Albania 2015]];
 
**09.05.2015- 10.05.2015 [[ OSCAL- Open Source Conference Albania 2015]];
  
 +
<!--T:19-->
 
*Qershor
 
*Qershor
 
**13.06.2015 @16.00 [[LibreOffice Localization Sprint #2]];
 
**13.06.2015 @16.00 [[LibreOffice Localization Sprint #2]];
Line 145: Line 158:
 
**21.07.2015 [[3 vjetori i Openlabs Hackerspace]];
 
**21.07.2015 [[3 vjetori i Openlabs Hackerspace]];
  
 +
<!--T:20-->
 
*Shtator
 
*Shtator
 
**12.09.2015 @16.00 [[Mozilla Academy 2015]];
 
**12.09.2015 @16.00 [[Mozilla Academy 2015]];
 
**30.09.2015 @18.00 [[PHPList Albania User Group meetup #1]];
 
**30.09.2015 @18.00 [[PHPList Albania User Group meetup #1]];
  
 +
<!--T:21-->
 
*Tetor
 
*Tetor
 
**31.10.2015 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #1]];
 
**31.10.2015 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #1]];
  
 +
<!--T:22-->
 
*Nentor
 
*Nentor
 
**05.11.2015 @18.00 [[Projeksion: Dokumentari "CodeGirl"]];
 
**05.11.2015 @18.00 [[Projeksion: Dokumentari "CodeGirl"]];
Line 159: Line 175:
 
**26.11.2015  [[ LibreOffice Localization Sprint #6]];
 
**26.11.2015  [[ LibreOffice Localization Sprint #6]];
  
 +
<!--T:23-->
 
*Dhjetor
 
*Dhjetor
 
05.12.2015-06.12.2015 [[Wiki weekend Tirana 2015]];
 
05.12.2015-06.12.2015 [[Wiki weekend Tirana 2015]];
Line 165: Line 182:
  
  
== 2014 ==
+
== 2014 == <!--T:24-->
  
 +
<!--T:25-->
 
*Janar
 
*Janar
 
**25.01.2014 @14.30 [[ Ubuntu User days 2014]];
 
**25.01.2014 @14.30 [[ Ubuntu User days 2014]];
  
 +
<!--T:26-->
 
*Shkurt
 
*Shkurt
 
**01.02.2014 @15.00 [[Open Source VOIP-Workshop]];
 
**01.02.2014 @15.00 [[Open Source VOIP-Workshop]];
 
**08.02.2014-09.02.2014 [[Mozilla Weekend 2014]];
 
**08.02.2014-09.02.2014 [[Mozilla Weekend 2014]];
  
 +
<!--T:27-->
 
*Mars
 
*Mars
 
**29.03.2014 [[Arduino day 2014]];
 
**29.03.2014 [[Arduino day 2014]];
 
**31.03.2014 @19.00 [[Linux Kafe #1]];
 
**31.03.2014 @19.00 [[Linux Kafe #1]];
  
 +
<!--T:28-->
 
*Prill
 
*Prill
 
**19.04.2014 @16.00 [[Linux Kafe #2]];
 
**19.04.2014 @16.00 [[Linux Kafe #2]];
Line 184: Line 205:
 
**10.05.2014 @16.00 [[ Mozcafe Tirana #1]];
 
**10.05.2014 @16.00 [[ Mozcafe Tirana #1]];
  
 +
<!--T:29-->
 
*Qershor
 
*Qershor
 
**07.06.2014 @16.00 [[Prezantim  i platformës menaxhimit  të përmbajtjes Open  Atrium CMS]];
 
**07.06.2014 @16.00 [[Prezantim  i platformës menaxhimit  të përmbajtjes Open  Atrium CMS]];
Line 190: Line 212:
 
**28.06.2014 @16.00 [[L10N Sprint - maratonë lokalizimi]];
 
**28.06.2014 @16.00 [[L10N Sprint - maratonë lokalizimi]];
  
 +
<!--T:30-->
 
*Korrik
 
*Korrik
 
**02.07.2014 @17.00 [[Linux cafe #3]];
 
**02.07.2014 @17.00 [[Linux cafe #3]];
Line 198: Line 221:
 
**23.07.2014 @18.00 [[Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com]];
 
**23.07.2014 @18.00 [[Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com]];
  
 +
<!--T:31-->
 
*Shtator
 
*Shtator
 
**13.09.2014 @13.00 [[LPI Albania open day #2]];
 
**13.09.2014 @13.00 [[LPI Albania open day #2]];
Line 203: Line 227:
 
**27.09.2014 @16.00 [[Openlabs Maker party #1]];
 
**27.09.2014 @16.00 [[Openlabs Maker party #1]];
  
 +
<!--T:32-->
 
*Tetor
 
*Tetor
 
**27.10.2014 @18.00  [[Mozcafe Tirana #2]];
 
**27.10.2014 @18.00  [[Mozcafe Tirana #2]];
  
 +
<!--T:33-->
 
*Nentor
 
*Nentor
 
**01.11.2014-02.11.2014 [[ Wiki weekend Tirana 2014]];
 
**01.11.2014-02.11.2014 [[ Wiki weekend Tirana 2014]];
Line 213: Line 239:
 
**29.11.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];  
 
**29.11.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];  
  
 +
<!--T:34-->
 
*Dhjetor
 
*Dhjetor
 
**03.12.2014 @18.00  [[LibreOffice cafe #1]];
 
**03.12.2014 @18.00  [[LibreOffice cafe #1]];
Line 219: Line 246:
 
**20.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];  
 
**20.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];  
  
== 2013 ==
+
== 2013 == <!--T:35-->
 
*Shkurt
 
*Shkurt
 
**08.02.2013 @16.30 [[Premiera botërore e dokumentarit për 'The Pirate Bay' edhe në Tiranë]]
 
**08.02.2013 @16.30 [[Premiera botërore e dokumentarit për 'The Pirate Bay' edhe në Tiranë]]
Line 240: Line 267:
 
*Dhjetor
 
*Dhjetor
 
**28.12.2013 @15.00 [[Geek Bazaar nga Openlabs]];
 
**28.12.2013 @15.00 [[Geek Bazaar nga Openlabs]];
== 2012 (year zero) ==
+
== 2012 (year zero) == <!--T:36-->
 
* Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.
 
* Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.
 
*Tetor
 
*Tetor
Line 247: Line 274:
 
**27.10.2012 @12.00 [[Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween]]
 
**27.10.2012 @12.00 [[Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween]]
  
 +
<!--T:37-->
 
*Nëntor
 
*Nëntor
 
**03.11.2012 @19.00 [[Catastroika në shqip]]
 
**03.11.2012 @19.00 [[Catastroika në shqip]]
  
  
 +
<!--T:38-->
 
*Dhjetor
 
*Dhjetor
 
</translate>
 
</translate>

Revision as of 15:09, 11 July 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

Janar

Shkurt

Mars

Prill

Maj

Qershor

Korrik

Gusht

Shtator

Tetor

Nëntor

Dhjetor

2016

  • Janar
  • Shtator
  • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

28.02.2015-01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015;

  • Dhjetor

05.12.2015-06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015;


2014

2013

2012 (year zero)


  • Dhjetor