Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova Wikipedia Open Day)
m (Shtova aktivitet.)
Line 37: Line 37:
** 29.06.2017 @ 18.00 [[Nextcloud l10n #2]]
** 29.06.2017 @ 18.00 [[Nextcloud l10n #2]]
=== Korrik ===
=== Korrik ===
** 01.07.2017 [[Kick Off RGSoC 2017 - Celebration]];
** 01.07.2017 @18.00 [[Kick Off RGSoC 2017 - Celebration]];
** 04.07.2017 [[Wikipedia SQ - Open Day]];
** 04.07.2017 @18.00 [[Wikipedia SQ - Open Day]];
** 05.07.2017 @18.00 [[Fedora 26 Release Party]]
** 16.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
** 16.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
=== Gusht ===
=== Gusht ===

Revision as of 10:26, 1 July 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

Janar

Shkurt

Mars

Prill

Maj

Qershor

Korrik

Gusht

Shtator

Tetor

Nëntor

Dhjetor

2016

  • Janar
  • Shtator
  • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

28.02.2015-01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015;

  • Dhjetor

05.12.2015-06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015;


2014

2013

2012 (year zero)


  • Dhjetor