Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova permbajtje)
Line 2: Line 2:


== 2017==
== 2017==
* [[48hrs Hackathon Tirana (UN SDGs)]];
* [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];


== 2016 ==
== 2016 ==

Revision as of 20:07, 16 March 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

  • Open Source Conference Albania 2017


2015

2014

2013

2012 (year zero)