Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Shtova aktivitete.)
m
Line 13: Line 13:
** 15.02.2017 [[Fedora Localization Sprint nr.8|Fedora Localization Sprint #8]]
** 15.02.2017 [[Fedora Localization Sprint nr.8|Fedora Localization Sprint #8]]
** 17.02.2017 [[Hyrje në JOSM]]
** 17.02.2017 [[Hyrje në JOSM]]
** 18.02.2017 [[Mapathon nr.9|OpenStreetMap Mapathon #9]]
** 18.02.2017 [[OpenStreetMap Mapathon #9]]
* Mars
* Mars
** 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];
** 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];

Revision as of 22:00, 23 June 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

  • Janar
  • Shtator
  • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

28.02.2015-01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015;

  • Dhjetor

05.12.2015-06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015;


2014

2013

2012 (year zero)


  • Dhjetor