Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Shtova aktivitete.)
Line 3: Line 3:
== 2017==
== 2017==
* Janar
* Janar
** 11.01.2017 [[OpenStreetMap Mapathon #7]]
** 11.01.2017 [[Mapathon nr.7|OpenStreetMap Mapathon #7]]
** 14.01.2017 [[Sitepoint hackathon]]
** 14.01.2017 [[Sitepoint hackathon]]
** 18.01.2017 [[Lokalizim i privacytools.io]]
** 18.01.2017 [[Lokalizim i privacytools.io]]
** 23.01.2017 [[Nextcloud Release Party]]
** 23.01.2017 [[Nextcloud Release Party]]
** 25.01.2017 [[Open Source Design workshop nr.1]]
** 25.01.2017 [[Open Source Design workshop nr.1]]
** 28.01.2017 [[OpenStreetMap Mapathon #8]]
** 28.01.2017 [[Mapathon nr.8|OpenStreetMap Mapathon #8]]
* Shkurt
* Shkurt
** 08.02.2017 [[Wikidata talk/workshop]]
** 08.02.2017 [[Wikidata talk/workshop]]
** 15.02.2017 [[Fedora Localization Sprint #8]]
** 15.02.2017 [[Fedora Localization Sprint nr.8|Fedora Localization Sprint #8]]
** 17.02.2017 [[Hyrje në JOSM]]
** 17.02.2017 [[Hyrje në JOSM]]
** 18.02.2017 [[OpenStreetMap Mapathon #9]]
** 18.02.2017 [[Mapathon nr.9|OpenStreetMap Mapathon #9]]
* Mars
* Mars
** 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];
** 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];
Line 49: Line 49:
** 13.01.2016 @16.00  [[Mozcafe Tirana #4]];  
** 13.01.2016 @16.00  [[Mozcafe Tirana #4]];  
** 16.01.2016  [[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]];
** 16.01.2016  [[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]];
** 23.01.2016 @16.00 [[Fedora Localization sprint #2]];
** 23.01.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint nr.2|Fedora Localization Sprint #2]];


*Shkurt
*Shkurt
** 06.02.2016 @16.00  [[OpenStreetMap: mapathon #2]];
** 06.02.2016 @16.00  [[OpenStreetMap Mapathon #2]];
** 07.02.2016 @18.30  [[Linux Meetuo- Njohje me sistemet operative]];
** 07.02.2016 @18.30  [[Linux Meetuo- Njohje me sistemet operative]];


*Mars
*Mars
** 05.03.2016 @16.00 [[Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur]];
** 05.03.2016 @16.00 [[Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur]];
** 23.03.2016 @18.00  [[OpenStreetMap: mapathon #3]];  
** 23.03.2016 @18.00  [[OpenStreetMap Mapathon #3]];  
** 26.03.2016 @16.00  [[ Document Freedom day]];
** 26.03.2016 @16.00  [[ Document Freedom day]];
** 30.03.2016 @18.00  [[ Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit]];
** 30.03.2016 @18.00  [[ Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit]];
Line 63: Line 63:
*Prill
*Prill
**02.04.2016 @ 16.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #1]];
**02.04.2016 @ 16.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #1]];
**03.04.2016 @ 18.00 [[ Fedora Localization Sprint #3]];
**03.04.2016 @ 18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.3 |Fedora Localization Sprint #3]];
**15.04.2016 @ 18.00 [[Fedora Localization Sprint #4]];
**15.04.2016 @ 18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.4|Fedora Localization Sprint #4]];
**16.04.2016 @ 16.00 [[OpenStreetMap : #4]];
**16.04.2016 @ 16.00 [[OpenStreetMap Mapathon #4]];
**20.04.2016 @ 18.00 [[Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi]];
**20.04.2016 @ 18.00 [[Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi]];
**30.04.2016 @ 14.00 [[Fedora Localization Sprint #5]];
**30.04.2016 @ 14.00 [[Fedora LOcalization Sprint nr.5|Fedora Localization Sprint #5]];
   
   
*Maj
*Maj
Line 76: Line 76:
**01.06.2016 @18.00 [[PHPList Localization Sprint #1]];
**01.06.2016 @18.00 [[PHPList Localization Sprint #1]];
**04.06.2016 @16.00 [[SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat]];
**04.06.2016 @16.00 [[SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat]];
**20.06.2016 @18.00 [[Fedora Localization Sprint #6]];
**20.06.2016 @18.00 [[Fedora Localization Sprint nr.6|Fedora Localization Sprint #6]];
**25.06.2016 @16.00 [[Mozcafe Tirana #5]];
**25.06.2016 @16.00 [[Mozcafe Tirana #5]];


Line 93: Line 93:
**11.10.2016 @18.00 [[ ADA Lovelace day]];
**11.10.2016 @18.00 [[ ADA Lovelace day]];
**12.10.2016 @18.00 [[Nextcloud Workshop #1]];
**12.10.2016 @18.00 [[Nextcloud Workshop #1]];
**19.10.2016 @17.00 [[MapathonNr.5: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap]];
**19.10.2016 @17.00 [[OpenStreetMap Mapathon #5: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap]];
**19.10.2016 @18.00 [[Fedora Meetup #5]];
**19.10.2016 @18.00 [[Fedora Meetup #5]];
**26.10.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #7]];
**26.10.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #7]];
Line 101: Line 101:
**12.11.2016 @12.00 [[Fedora Meetup #6]];
**12.11.2016 @12.00 [[Fedora Meetup #6]];
**23.11.2016 @17.00 [[Nextcloud Meetup #1]];
**23.11.2016 @17.00 [[Nextcloud Meetup #1]];
**30.11.2016 @17.00 [[OpenStreetMap mapathon #6]];
**30.11.2016 @17.00 [[OpenStreetMap Mapathon #6]];


*Dhjetor
*Dhjetor
Line 144: Line 144:
**14.11.2015 @16.00 [[Fedora 23 Release party]];
**14.11.2015 @16.00 [[Fedora 23 Release party]];
**14.11.2015 @16.00 [[OpenStreetMap: Takim i hapur #0 ]];
**14.11.2015 @16.00 [[OpenStreetMap: Takim i hapur #0 ]];
**24.11.2015 @16.00 [[OpenStreetMap: Takim i hapur #1]]
**26.11.2015  [[ LibreOffice Localization Sprint #6]];
**26.11.2015  [[ LibreOffice Localization Sprint #6]];


Line 207: Line 208:


== 2013 ==
== 2013 ==
 
*Shkurt
**08.02.2013 @16.30 [[Premiera botërore e dokumentarit për 'The Pirate Bay' edhe në Tiranë]]
*Mars
**02.03.2013 @15.00 [[Ubuntu Jam në Tiranë]]
*Prill
*Maj
*Qershor
*Korrik
*Gusht
*Shtator
*Shtator
*28.09.2013 @ 15.00 [[EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU]];
*28.09.2013 @ 15.00 [[EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU]];
Line 214: Line 223:
**23.10.2013 @ 19.00 [[Mozilla Summit: Sharing the experince]];
**23.10.2013 @ 19.00 [[Mozilla Summit: Sharing the experince]];
**26.10.2013 @15.00 [[LibreOffice: Takim i grupit të përkthimeve]];
**26.10.2013 @15.00 [[LibreOffice: Takim i grupit të përkthimeve]];
*Nentor
*Nëntor
**02.11.2013 @ 15.00 [[LibreOffce Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit]];
**02.11.2013 @ 15.00 [[LibreOffce Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit]];
**23.11.2013 @ 15.00 [[Raspberry Pi #0]];
**23.11.2013 @ 15.00 [[Raspberry Pi #0]];
Line 221: Line 230:
== 2012 (year zero) ==
== 2012 (year zero) ==
* Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.
* Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.
*Tetor
**13.10.2012 @18.30 [[Firefox & Thunderbird release party]]
**24.10.2012 @19.00 [[TED talks në shqip]]
**27.10.2012 @12.00 [[Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween]]
*Nëntor
**03.11.2012 @19.00 [[Catastroika në shqip]]
*Dhjetor

Revision as of 21:46, 23 June 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

  • Janar
  • Shtator
  • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

28.02.2015-01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015;

  • Dhjetor

05.12.2015-06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015;


2014

2013

2012 (year zero)


  • Dhjetor