Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 112: Line 112:
== 2015 ==
== 2015 ==
*Janar
*Janar
 
**10.01.2015 [[LibreOffice cafe #2]];
**16.01.2015 @15.30-17.15 [[LPI në universitetin Aleksandër Moisiu]];
**24.01.2015 @18.00 [[ Wikicafe Tirana #1]];
**31.01.2015 [[ Wordpress cafe #3]];
*Shkurt
*Shkurt
 
**07.02.2015 @16.00 [[Maratonë tritimi: The internet's own boy]];
**14.02.2015 @16.00 [[I love Fedora Meetup]];
*Mars
*Mars
 
28.02.2015-01.03.2015 [[Mozilla weekend Tirana 2015]];
*Prill
**07.03.2015 @16.00 [[Cyber Security Workshop]];
**25.03.2015 @19.00 [[Document Freedom Day]];


*Maj
*Maj
**09.05.2015- 10.05.2015 [[ OSCAL- Open Source Conference Albania 2015]];


*Qershor
*Qershor
 
**13.06.2015 @16.00 [[LibreOffice Localization Sprint #2]];
*Korrik
*Korrik
**15.07.2015 @17.00 [[Fedora Meetup #2]];
**21.07.2015 [[3 vjetori i Openlabs Hackerspace]];


*Shtator
*Shtator
**12.09.2015 @16.00 [[Mozilla Academy 2015]];
**30.09.2015 @18.00 [[PHPList Albania User Group meetup #1]];
**30.09.2015 @18.00 [[PHPList Albania User Group meetup #1]];


Line 144: Line 153:


== 2014 ==
== 2014 ==
* [[OSCAL 2014]].
 
*Janar
**25.01.2014 @14.30 [[ Ubuntu User days 2014]];
 
*Shkurt
**01.02.2014 @15.00 [[Open Source VOIP-Workshop]];
**08.02.2014-09.02.2014 [[Mozilla Weekend 2014]];
 
*Mars
**29.03.2014 [[Arduino day 2014]];
**31.03.2014 @19.00 [[Linux Kafe #1]];
 
*Prill
**19.04.2014 @16.00 [[Linux Kafe #2]];
*Maj
**03.05.2014-04.05.2014 [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2014]];
**10.05.2014 @16.00 [[ Mozcafe Tirana #1]];
 
*Qershor
**07.06.2014 @16.00 [[Prezantim  i platformës menaxhimit  të përmbajtjes Open  Atrium CMS]];
**14.06.2016 @16.00 [[LibreOffice:Localization Hackathon]];
**21.06.2014 @16.00 [[Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip]];
**28.06.2014 @16.00 [[L10N Sprint - maratonë lokalizimi]];
 
*Korrik
**02.07.2014 @17.00 [[Linux cafe #3]];
**05.07.2014 @17.00 [[LPI Albania: Open day ]];
**07.07.2014 @19.00 [[ #stoppërgjimeve: Bisedëe hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri]];
**09.07.2014 @19.00 [[Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi]];
**16.07.2014 @17.00 [[ 2 vjetori i Openlabs Hackerspace]];
**23.07.2014 @18.00 [[Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com]];
 
*Shtator
**13.09.2014 @13.00 [[LPI Albania open day #2]];
**13.09.2014 @16.00 [[Sugru built night]];
**27.09.2014 @16.00 [[Openlabs Maker party #1]];
 
*Tetor
**27.10.2014 @18.00  [[Mozcafe Tirana #2]];
 
*Nentor
**01.11.2014-02.11.2014 [[ Wiki weekend Tirana 2014]];
**01.11.2014 @17.00 [[Si të përdorim command line]];
**08.11.2014 [[Wordpress cafe #1]];
**22.11.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
**29.11.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
 
*Dhjetor
**03.12.2014 @18.00  [[LibreOffice cafe #1]];
**06.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
**13.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];
**20.12.2014 @16.00 [[ Webacademy në Openlabs]];


== 2013 ==
== 2013 ==


*Shtator
*28.09.2013 @ 15.00 [[EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU]];


*Tetor
**23.10.2013 @ 19.00 [[Mozilla Summit: Sharing the experince]];
**26.10.2013 @15.00 [[LibreOffice: Takim i grupit të përkthimeve]];
*Nentor
**02.11.2013 @ 15.00 [[LibreOffce Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit]];
**23.11.2013 @ 15.00 [[Raspberry Pi #0]];
*Dhjetor
**28.12.2013 @15.00 [[Geek Bazaar nga Openlabs]];
== 2012 (year zero) ==
== 2012 (year zero) ==
* Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.
* Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.

Revision as of 13:13, 22 June 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

  • Janar
  • Shtator
  • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

28.02.2015-01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015;

  • Dhjetor

05.12.2015-06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015;


2014

2013

2012 (year zero)

  • Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.