Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 110: Line 110:
**28.12.2016 @17.30 [[Nextcloud #1]];
**28.12.2016 @17.30 [[Nextcloud #1]];
== 2015 ==
== 2015 ==
*Janar
*Shkurt
*Mars
*Prill
*Maj
*Qershor
*Korrik
*Shtator
**30.09.2015 @18.00 [[PHPList Albania User Group meetup #1]];
*Tetor
**31.10.2015 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #1]];
*Nentor
**05.11.2015 @18.00 [[Projeksion: Dokumentari "CodeGirl"]];
**14.11.2015 @16.00 [[Fedora 23 Release party]];
**14.11.2015 @16.00 [[OpenStreetMap: Takim i hapur [0] ]];
**26.11.2015  [[ LibreOffice Localization Sprint #6]];
*Dhjetor
05.12.2015-06.12.2015 [[Wiki weekend Tirana 2015]];
**19.12.2015 @16.00 [[Fedora Meetup #3]];

Revision as of 19:07, 21 June 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

 • Janar
 • Shtator
 • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

 • Janar
 • Shkurt
 • Mars
 • Prill
 • Maj
 • Qershor
 • Korrik

05.12.2015-06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015;


2014

2013

2012 (year zero)

 • Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.