Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
Line 44: Line 44:


== 2016 ==
== 2016 ==
* [[Muaji i LibreOffice (dhetor 2016)]];
* Janar
* [[Wiki Weekend Tirana 2016]];
* [[Software Freedom Kosova]];
* [[Code Week Albania 2016]];
* [[OSCAL 2016]].


** 13.01.2016 @16.00  [[Mozcafe Tirana #4]];
** 16.01.2016  [[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]];
** 23.01.2016 @16.00 [[Fedora Localization sprint #2]];
*Shkurt
** 06.02.2016 @16.00  [[OpenStreetMap: mapathon #2]];
** 07.02.2016 @18.30  [[Linux Meetuo- Njohje me sistemet operative]];
*Mars
** 05.03.2016 @16.00 [[Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur]];
** 23.03.2016 @18.00  [[OpenStreetMap: mapathon #3]];
** 26.03.2016 @16.00  [[ Document Freedom day]];
** 30.03.2016 @18.00  [[ Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit]];
*Prill
**02.04.2016 @ 16.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #1]];
**03.04.2016 @ 18.00 [[ Fedora Localization Sprint #3]];
**15.04.2016 @ 18.00 [[Fedora Localization Sprint #4]];
**16.04.2016 @ 16.00 [[OpenStreetMap : #4]];
**20.04.2016 @ 18.00 [[Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi]];
**30.04.2016 @ 14.00 [[Fedora Localization Sprint #5]];
*Maj
**14.05.2016-15.05.2016 [[OSCAL- Open Source Conference Albania 2016]];
**30.05.2016 @18.00 [[LibreOffice Localization Sprint #7]];
*Qershor
**01.06.2016 @18.00 [[PHPList Localization Sprint #1]];
**04.06.2016 @16.00 [[SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat]];
**20.06.2016 @18.00 [[Fedora Localization Sprint #6]];
**25.06.2016 @16.00 [[Mozcafe Tirana #5]];
*Korrik
**06.07.2016 @18.00 [[LibreOffice Localization Sprint #8]];
**09.07.2016 @16.00 [[Fedora Release party]];
**19.07.2016 @18.00 [[Fedora women day]];
*Shtator
**21.09.2016 @17.00 [[Zgjedhjet e bordit 2016]];
**21.09.2016 @18.00 [[ Fedora Meetup #4]];
*Tetor
**10.10.2016 @16.00 [[PHPList Hack Sprint]];
**11.10.2016 @18.00 [[ ADA Lovelace day]];
**12.10.2016 @18.00 [[Nextcloud Workshop #1]];
**19.10.2016 @17.00 [[MapathonNr.5: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap]];
**19.10.2016 @18.00 [[Fedora Meetup #5]];
**26.10.2016 @16.00 [[Fedora Localization Sprint #7]];
**29.10.2016 @15.00 [[OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box]];
*Nentor
**12.11.2016 @12.00 [[Fedora Meetup #6]];
**23.11.2016 @17.00 [[Nextcloud Meetup #1]];
**30.11.2016 @17.00 [[OpenStreetMap mapathon #6]];
*Dhjetor
03.12.2016-04.12.2016 [[Wiki weekend Tirana 2016]];
**10.12.2016 @15.00 [[Muaji i LibreOffice në OpenLab Hackerspace]];
**11.12.2016 @16.00 [[Fedora Release party]];
**17.12.2016 @12.00 [[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training #2]];
**22.12.2016 @17.00 [[Fedora Loves Python Workshop #1]];
**28.12.2016 @17.30 [[Nextcloud #1]];
== 2015 ==
== 2015 ==
* [[Wikipedia Weekend 2015]];
 
* [[OSCAL 2015]];
 


== 2014 ==
== 2014 ==

Revision as of 18:48, 21 June 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

  • Janar
  • Shtator
  • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

2014

2013

2012 (year zero)

  • Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.